Ja sam gledao naravno da bude i7 cpu, ima i jeftinijih sa i5. Verujem da su mogu naci 17.3 inca ali sa GTX 950M grafikom po netu, od ovih sto nabavljaju kod Madjara. Nase radnje ne gledaj, jer ti lapovi gore kostaju 200-250e vise u njima.
Pa normalno.. Proveri malo sine laptopove od 1.5-2k evra, pa ces da vidis koliko greju. Ohladi ti i7 i 980gpu, ili dual 980.. Pricam realno, ne bacam hejt, tako da pali..
Bio na rogu sa tom konfom, ladan ko spricer. Msm ko daje 1k e++ za lap, Rog je po nekom mom skomnom misljenju jedini izbor. E sad, jedino sto to nije lap vec gaming stanica, s`obzirom na tezinu.
Uzimaj. Ja ne nadjoh takav 17.3, msm sa takvom konfom. Samo da znas da cache ssd od 16gb koi god da je je teska krsina :) Ortak uzeo lap sa doticnim, gledaj to u dogledno vrem da zamenis pravi ili ga samo izbaci, crkavaju ko od sale, njemu 3 puta otkazao.
:: Uzimaj :: Ja ne nadjoh takav 17.3, msm sa takvom konfom. Samo da znas da cache ssd od 16gb koi god da je je teska krsina :) Ortak uzeo lap sa doticnim, gledaj to u dogledno vrem da zamenis pravi ili ga samo izbaci, crkavaju ko od sale, njemu 3 puta otkazao :: :: :: :: Dete Partizana :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.