trazim da kupim polovan laptop 15,6``, glavni akcenat je da se kupi najjeftinija masina koja moze da tera you tube,browsere sa po nekoliko tabova odjednom,i da baterija drzi najmanje 2 sata,pozeljno je i malo vise....dakle,koja je najminimalnija konfiguracija koja moze da potera ovo sto sam naveo??? nikakve igre se nece igrati,samo surf,fejs i youtube.... koji je minimum cpu,ram i grafika da potera sve navedeno? marka laptopa i velicina harda su nebitni...
hoces da kazes da neki obicni (slabiji) dual core i neka intel integrusa i 4gb rama ne moze da pusti hd na you tube i neki mkv film??? zar treba i3 za to??? nemam bas veliki budzet a cilj je najjeftinija kombinacija koja pusta you tube i neki film mkv rip od 2-3gb,i da ne secka... Mislim trenutno mi single core pentium na 1.6ghz i 1,5gb rama i neka integrusa puste you tube,ali ne mogu da puste mkv film.... pa trazim samo nesto malo jace od toga...
Trenutno moze ali u zavisnosti od apetita ko zna koliko dugo ce moci...
NajDZabe ti je neki ubogi APU... ko kaze da ne moze da gura sve to sto si naveo laze samog sebe... eno je moja cerka i dalje tuce YT na pet godina starom MSI cini mi se da je oznaka cr650 koji ima stari Brazos cpu... E350, uvek ima nekoliko tabova u Operi, nekoliko u hromu i tako...
Iskren da budem meni je to presporo ali za ta govna poput YT, FB i skype sasvim dovoljno...
Verujem da to mozes naci za kikiriki...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: hoces da kazes da neki obicni (slabiji) dual core i neka intel integrusa i 4gb rama ne moze da pusti hd na you tube i neki mkv film??? zar treba i3 za to??? nemam bas veliki budzet a cilj je najjeftinija kombinacija koja pusta you tube i neki film mkv rip od 2-3gb,i da ne secka... Mislim trenutno mi single core pentium na 1.6ghz i 1,5gb rama i neka integrusa puste you tube,ali ne mogu da puste mkv film.... pa trazim samo nesto malo jace od toga.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.