Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
polovan laptop
STRANA 1 OD 1
perrakojot polovan laptop 07.10.2015. 15:19 T62187

status: user
broj poruka: 1029
trazim da kupim polovan laptop 15,6``, glavni akcenat je da se kupi najjeftinija masina koja moze da tera you tube,browsere sa po nekoliko tabova odjednom,i da baterija drzi najmanje 2 sata,pozeljno je i malo vise....dakle,koja je najminimalnija konfiguracija koja moze da potera ovo sto sam naveo??? nikakve igre se nece igrati,samo surf,fejs i youtube.... koji je minimum cpu,ram i grafika da potera sve navedeno? marka laptopa i velicina harda su nebitni...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Za tako nesto 07.10.2015. 15:35 #604414

broj poruka: 6875
Gledaj da bude bar I3 (ivy ili noviji) i 4GB rama...to je to manje vise.

Dete Partizana

perrakojot a je 07.10.2015. 15:51 #604418

hoces da kazes da neki obicni (slabiji) dual core i neka intel integrusa i 4gb rama ne moze da pusti hd na you tube i neki mkv film??? zar treba i3 za to??? nemam bas veliki budzet a cilj je najjeftinija kombinacija koja pusta you tube i neki film mkv rip od 2-3gb,i da ne secka... Mislim trenutno mi single core pentium na 1.6ghz i 1,5gb rama i neka integrusa puste you tube,ali ne mogu da puste mkv film.... pa trazim samo nesto malo jace od toga...

MaliAbner Re: a je 07.10.2015. 15:58 #604419

broj poruka: 7769
Trenutno moze ali u zavisnosti od apetita ko zna koliko dugo ce moci...

NajDZabe ti je neki ubogi APU... ko kaze da ne moze da gura sve to sto si naveo laze samog sebe... eno je moja cerka i dalje tuce YT na pet godina starom MSI cini mi se da je oznaka cr650 koji ima stari Brazos cpu... E350, uvek ima nekoliko tabova u Operi, nekoliko u hromu i tako...

Iskren da budem meni je to presporo ali za ta govna poput YT, FB i skype sasvim dovoljno...

Verujem da to mozes naci za kikiriki...

Citat:
`Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`

:: hoces da kazes da neki obicni (slabiji) dual core i neka intel integrusa i 4gb rama ne moze da pusti hd na you tube i neki mkv film??? zar treba i3 za to??? nemam bas veliki budzet a cilj je najjeftinija kombinacija koja pusta you tube i neki film mkv rip od 2-3gb,i da ne secka... Mislim trenutno mi single core pentium na 1.6ghz i 1,5gb rama i neka integrusa puste you tube,ali ne mogu da puste mkv film.... pa trazim samo nesto malo jace od toga..
::
perrakojot :) 07.10.2015. 16:16 #604420

e to sam se nadao da cu cuti...zapao mi za oko ovaj komp,

hp 6530b

procesor p8600
baterija do 3 sata
4 gb ram i ocuvan je
160gb hdd
gma 4500 grafika

koliko kontam ovo ce moci da tera sve sto sam naveo,a cena mu je oko 100 jura,plus minus koji euro....da li je to realna cena???

xbane Re: :) 07.10.2015. 20:40 #604434

broj poruka: 299

Moci ce da tera sve sto si naveo.Realna je cena ako je u mint stanju (jedino ovo ` baterija do 3 sata` mi malo sumnjivo)

JovanZ Za to sto tebi treba 08.10.2015. 00:27 #604452

broj poruka: 3008
Je po meni tablet. Jos ako uzmes neki koji ima tv out mozes da gledas yt i filmove na velikom ekranu.

Kupovati lap samo za fejs i yt... Ne znam bas.
casper re 08.10.2015. 13:38 #604488

broj poruka: 235
Mislim da ti je taj HP 6530b laptop iz biznis klase i da je 14.1` a ti trazis 15.6` displej, proveri to pre kupovine :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs