:: Genije je uspeo da brikuje prokleti tablet i sad ne znam sta da mu radim ,sve probao ali ne jebe zivu silu :: :: Preko odina sam ga flashovao prvo, dobio poruk :: :: All threads completed. (succeed 0 / failed 1 :: :: I sad posle toga na tabletu stoji ovo...palim ga, gasim ..ista slika stoji i ne mrda :: :: http://i60.tinypic.com/2n18gmo.jp :: :: Ne ulazi u recovery mod nikako, samo ta slika stoji i nista vise sta god mu radio :: :: pomagajte narode
@jtag tablet je 4 god mator ne vredi ni 50e a ne da ga nosim u servis za 50e
Ma miki je stari jebac presretac, malo me lozi .)
@ Saxija Ukratko, samsung p1000, 4 god mator ali za ono sto mi treba sve mi zavrsava i sve je radilo manje vise ok na cm11 , kitkat 4.4.2 ali je bilo nekih bagova a nisam ga updejtovao 2 god pa reko da probam ( isto na 4.4.2 ali najnoviji , tj 2 god noviji build )
Pratio sam ovo upustvo, nisam nubara ali ocigledno sam nesto negde predvideo jer bih ovo ranije sredio za 10 min.
i posle toga nista vise... Ne mogu da udjem u recovery, probao flash opet itd... Npr kad ga povezem opet na odin, pokazuje com3 ili com4 tako da je vidljiv idalje.
bio je na punjacu dok sam bio u gradu i vracam se kuci..na ekranu i dalje isto stoji. Skinem sa punjaca i ugasim da upalim opet i stavim ga na komp..ali pri skidanju sa punjaca vise nece da se upali sam i kad ga povezem na komp odin kao i nista drugo ga ne prepoznaje
upali se jedino ako ga opet stavim na punjac....tako da ne mogu probam nista zivo... i ovo sa linka sam probao i dosao do toga da instaliram drajvere ali dzaba kad ne prepoznaje uredjaj nema ga
Sad razmisljam ..evo stajao je prikljucen na komp 20 ak minuta..nista nisam dirao, odjednom se upali ekran ( na onu istu sliku ) I odin ga prepozna....
pokusao sam opet preko tvog linka ali opet nema Samsung composite usb da instalira drajvere...I nece da prodje
A sad vrtim film I gledam po yt kako tece citav process kod odina..I kod mene nikad nije bilo tako
Pojavi se zuto obelezen com3 com4 I da je device addovan..znaci spreman ali kad kliknen na start
dole izbaci finished I ovo
All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
ALI gore iznad nikad nikakav loading bar onaj plavi se nije pokazao ..tj da se nesto desava
Odradi isto sa ODIN-om, ali na nekoj matoroj masini. Imao sam milion puta isti problem, i sa nekim krs kompom odradim bez problema. Zackoljica je valjda u emulator serial port drajveru....
All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
Skopcaj to na neki matori komp i proci ce. Pokusaj na vise kompova istu stvar i na jednom ce da upali....
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Gile brate jebo te ja vala :D imas gajbu cega hoces :D . Sinoc razbijam glavu nece nece...palo mi je I na pamet da je mozda do kompa I win 10 I reko videcu sutra da probam na drugoj masini ..kad ti pises moze biti do toga I drajvera I idi da spavas..A vec sam bio nervozan da sam hteo zapucati I komp I tablet.
I evo uspeo sam na win 7 masini upravo da instaliram drivere I da ga un-brickujem.. soft brick je bio srecom . Puni se tablet, skoro je prazan tako da ga nisam flashovao opet.
Da li opet da pokusam preko odina ili nekom drugom metodom na toj win 7 masini ?
Suraku sam instalirao na tab2 10 neki slimkat 4.2 (kad se pojavio) i mogu ti reci da je tablet progledao, sa zvanicnim softverom tablet je bio skoro neupotrebljiv posle nekog vremena, klasican anger management uredjaj. Dan danas sljaka super. Inace preko odina stavljam samo fabricki SW sve ostalo preko CWM ili TWRP. Nego dobro je kad si ga `opravio`.
Ako imas instaliran custom recovery preko njega.Prebacis ROM na sdhc udjes u TWRP uradis wipe data,wipe cash,wipe dalvik cash.Instaliras ROM jos jednom wipe dalvik da ROM bolje nalegne i onda reboot.
@Ognjeni, pa to ti kazem. Slucajno sam to skontao, jer sam jedan fon radio preko ODIN-a na nekom starom krsu od kompa i proslo iz prve sve OK. Zamenim komp i posle nekog vremena radim isto to na isto fonu, isti OS...i jok, puca. Pokusam na laptopu, jok, puca. Nadjem taj stari krs i preko njega sve OK :D Nisam mogao da se iscudim. Svi drajveri uredno instalirani, cackao modem u device manageru, ma nema sanse....
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Saxija sad cu da probam taj slimkat..super ako je tako. Naibolje da mogu nasao bih neki rom koji je skroz oguljen bez icega pa bih stavio onda sta treba,tablet je ionako ugradjen kao multimedia u kolima nista vise mi ne treba .
Sashka sad cu vidim ali 99% nema recovery,ima samo download mode..znaci prvo flash recovery na odinu pa onda da prebacim na sd i sve to standardno ostalo..wipe dalvik itd itd?
Evo ga zapucao opet..bem ti srecu... Preko odina na staroj toj masini pokusavam da flashujem recovery da bih onda mogao da radim ista bez debilnog odina.
Sad mi pokazuje
firmware update start zimage
i tako stoji vec 20 minuta.... Gore u cosku..prva kockica pise kernel ali nije plava , znaci ne mrda...ne znam da li da ga skinem sad sa kabla hoce li se brikovati opet...20 min proslo najmanje
Trebalo je da ga prvo root -ujes preko odina, pa tek onda recovery...mada si gore napisao da je imao cm11,a on ne moze bez rootovanja i custom recoverya..pa mi to nije jasno..mozda si pogresno napisao
A za gresku stvarno ne znam,jedino ako se neko javi ili da se progugla
Iscupao sam kabl i opet se brikova ali sam ga sredio pomocu programa sto je sasha linkovao.
@gate bio je rootovan i imao je ranije recovery 100% tako sam i stavio ovaj cm11 4.4.2 i sredjivao sve dosad..ali sad recovery ne postoji...ne ulazi u njega nikako,samo download mode.
Pretpostavljam da zapucava i zbog kabla,uzeo sam jebeni kinez sa kp pre neki dan.
Razmisljam sad da stavim recovery bez kompa,direkt sa play store Flashify se zove app valjda..ne znam sta jos mogu drugo
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.