Hteo bih mojima da uzmem tablet 8` npr.Koristio bi se najvise za filmove, internet,citanje knjiga,mozda poneka igrica zbog sestrica :)Gledam teslu 785...Nije los kazu da je dobar ali da ima problem sa gps-om. Da li neko ima iskusta?Koji je najbolji model za gore navedene stvari?Uzeo bih na rate naravno...
ovaj je valjda najjeftiniji a imas full win 8.1 ...o prednostima u odnosu na android i ios da ne pricamo Ili bilo sta drugo samo da je windows... 3 000 je skuplji od gore navedenog 785 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Mrtvom konju duvate u prkno... Da nesto hoce da urade za korisnike ne bi bili poslednji vec prvi, a vi im pomazete da i dalje zajebavaju posten svet...
Prazne priče, izvini ali tako je. Sa Windows tabletom može sve PC programe i igre da koristi, npr Steam i bežični gamepad, sa android tabletom može da se jebe jer zavisi striktno od Google Play aplikacija.
:: Mrtvom konju duvate u prkno.. :: Da nesto hoce da urade za korisnike ne bi bili poslednji vec prvi, a vi im pomazete da i dalje zajebavaju posten svet.. :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: ::
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Tako da, ako neces Apple, onda bilo sta drugo, svejedno je :: ::
ali je 24k...To mi je puno za te pare kupio bi im lap top :).Nzm,meni se cini da je android dosta jednostavniji od win 8.1 pogotovo za moje roditelje.Vazno mi je da moze Skaype,internet i sve preko interneta sto se radi(muzika,filmovi,online citanje itd). Vazno mi je da cujem utiske kako rade ti tableti i koje su im mane,sta se vama svidja a sta ne.
S obzirom da će ti preporučivati sa jedne strane iPad a sa druge Android bilo bi lepo da se odlučiš koji odnos stranica želiš pa da uklonimo jednu grupu i tako ukinemo bilo kakav potencijalni flame wars.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.