Sutra bi trebalo da se uzme ovaj laptop iz ove firme (zbog 12 rata cekovima bez kamate). Da li ima nesto drugo za 60000din na 12rata cekovima?
Mane koje vidim na ovom uradjaju su samo jedan slot za ram, tako da ovaj od 4GB moram da izbacim da bih ubacio 8GB, ekran prilicno reflektuje, napravila ga je kompanija Dell koju inace zbog vise losih iskustava prezirem.
http://goo.gl/aLjx7F , a secam se da se i markozutic svojevremeno debelo razocarao u Inspirona... znam stara je ovo moja drtina, ali nije da se niko nije zalio...
**************** DELL INSPIRON 17R N7110
:: Nikad nisam čuo da se neko žalio na Dell, samo na Toshibu, MSI i HP.. :: :: ::
Nista posebno, bugovit djavo. Mi u firmi imamo preko 500 racunara sto laptopova, sto desktopova sto servera, sto checkpointa + jos toliko monitora, tastatura, miseva...sve Dell i nisam preterano zadovoljan kako to radi. Svakih mesec-dva izadje novi BIOS :D Imamo 13.6` i7 masine, ssd 240, 16GB ddr3... koji kostaju 1k evra i stalno zezaju, imamo njihove docking station-e, dual monitore od 24-26`...kostaju djavo ipo a nista vanserijski.
Toshiba i Asus ubedljivo najmanji broj otkaza, Toshiba je odlicne izrade i tesko se kvari.
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Zakljucaj ti sve te DELL spravice da ne moze nista da se instalira i videces kako je sve bajno sjajno... u dve poslenje firme samo DELL i nikad nisam video problem... doduse ja sam samo korisnik a kinez je bio IT u pretnodnoj... a kanadjanin, svajcarac i svedjanin su IT u trenutnoj firmi...
Onako usput ja u zivotu nisam video firmu koja ima toliko servera na ukupan broj radnih stanica... po jedan server na cetri radne stanice... ima se moze se...
Ovi sto dizu lenovo u nebesa... Ne bih ja to bas toliko... dobar jeste ali nije sveta krava... ima i boljih i losijih kod nas je bas taj lenovo visestruko precenjen... imam vise njihovih proizvoda laptop, tablet i telefon... zadovoljan sam samo laptopom ali tek nakon sto sam ga napucao do kraja... mSATA, memorija i 3rd HDD...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: Nista posebno, bugovit djavo. Mi u firmi imamo preko 500 racunara sto laptopova, sto desktopova sto servera, sto checkpointa + jos toliko monitora, tastatura, miseva...sve Dell i nisam preterano zadovoljan kako to radi. Svakih mesec-dva izadje novi BIOS :D Imamo 13.6` i7 masine, ssd 240, 16GB ddr3... koji kostaju 1k evra i stalno zezaju, imamo njihove docking station-e, dual monitore od 24-26`...kostaju djavo ipo a nista vanserijski :: :: Toshiba i Asus ubedljivo najmanji broj otkaza, Toshiba je odlicne izrade i tesko se kvari :: :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe :: ::
Neka moja filozofija bi ti bila da uzmes neki entry level pa da ga posle dobudzis. Meni licno je jako bitna tastatura na laptop-u (lenovo je tu manje vise najbolji):
neko idejno resenje, mada mi se ne svidja sto je crn, videh da ima i belih varijanti
p.s.
ako bi te usralo da uleti i neki model `sa rafa` koji ima pozadinsko osvetljenje to bi bio pun pogodak _____________________________ WAR IS PEACE FREEDOM IS SLAVERY IGNORANCE IS STRENGTH
Dell za americko trziste je druga prica u odnosu za EU ili ti jos gore EU east. HP je po meni odlican izbor kao i Lenovo (IBM) evo 2,5 godine zeni radi HP Pavilion G7 bez greske. Planiram sad da mu dodam jos 4 GB rama i SSD .
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: http://www.tehnomanija.rs/laptopovi/dell-laptop-inspiron-3542-43382.htm :: :: Sutra bi trebalo da se uzme ovaj laptop iz ove firme (zbog 12 rata cekovima bez kamate). Da li ima nesto drugo za 60000din na 12rata cekovima :: :: Mane koje vidim na ovom uradjaju su samo jedan slot za ram, tako da ovaj od 4GB moram da izbacim da bih ubacio 8GB, ekran prilicno reflektuje, napravila ga je kompanija Dell koju inace zbog vise losih iskustava prezirem :: :: PS takodje bih zamenio HDD sa mojim SSD.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.