Imam ponudu od jednog naseg provajdera za neki od ova dva tableta:
Asus Memopad 7 ME70CX ili Huawei MediaPad 7 Youth 2.
Malo sam citao po spec. i koliko sam uspeo da skontam, asus nema mogucnost za sim, a huawei ima, i kao malo bolju kameru.
Moje pitanje je kakvi su procesori, koja je razlika izmedju Intel Atom Z2520 Dual-Core, 1.2 GHz i Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7, koja su na ova dva tableta. I drugo pitanje je koliko je bitan kvalitet procesora za rad tableta u ovom cenovnom rangu, posto o njima ne znam apsolutno nista...
Juce sam bio do njih. Ma stiglo je preporuceno pismo, po principu mozete uzeti neki od ova dva tableta za dinar ako predjete na veci paket.
Konkretno u mom slucaju se radi o ADSL-u, prelazak sa paketa 10mb/s na 20mb/s. Mislim da ce moci da gura do 17 ili 18. Sam tablet nude za 1rsd, uz povecan mesecni trosak za dve godine izadje oko 3600rsd, sto je podnosljivo :)
E sad, posto se radi o ADSL paketu, a ne o nekom od mobilnih paketa, dobijaju se wifi tableti, dakle bez sim kartice. Odlucio sam se za ASUS, posto ima vise rama :)
Evo baš i meni sad stigla ova ponuda, i ja se odlučio za asus, mada čudi me da su meni poslali, pošto ja već imam paket 20/1 (koji plaćam 200din skuplje nego što ću ga plaćati sa ovom ponudom), izgleda da ih je konkurencija malo pritisla kad nude besplatne tablete samo da bi te zadržali još 2god.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.