Dakle, potrebno mi je vase misljenje oko best buy tableta do max 12 000 din. Potreban mi je za roditelje, dakle najjednostavnije stvari, ali da radi koliko-toliko korektno, da ne cekaju vecnost za svaku radnju kao na prethodnom Prestigio modelu.
Gledao sam modele od 7` i minimalno 1GB rama. Za oko mi je zapao Lenovo IdeaTab A7-10 BK 7` IPS, a pored njega sam probao i Samsung Galaxy Tab 3 7` koji mi nije ostavio tako dobar utisak kao Lenovo.
Koristio sam Tab 3 i ekran je ocaaaaj! Gledaj sa vecom rezolucijom nesto.
Nzm zasto ne pogledas ovaj ASUS koji sam ti preporucio, noviji je model i ovi Atom procesori u njima rade dosta dobro, sigurno su brzi nego ovi stariji quad, takodje ima vecu rezoluciju
Taj Lenovo ima slabiju rezoluciju i slabiji procesor.
Najveca zamerko na tim tabletima je sto nemaju makar 2GB rama.
:: Hvala na odgovorima :: :: Da li je neko imao prilike da koristi modele Lenovo i Samsunga koje sam gore naveo i sta misli o njima :: :: ******************************* :: :: iMac 27` (late 2012 :: 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processo :: 8GB of 1600MHz DDR3 memor :: NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memor :: 1TB Fusion Driv :: Mac OS X Yosemite 10.10. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.