Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
tastatura se čudno ponaša
STRANA 1 OD 1
kefalo81 tastatura se čudno ponaša 11.06.2015. 20:12 T61465

status: user
broj poruka: 775
ovo nije prvi put da se dešava ne samo na laptopu koji sam kupio neki dan već se to isto dešava i kod laptopa koji koristim na poslu a i na mom predjašnjem laptopu.

Dešava se i dok kucam ovu poruku.
Ne znam da li je tastatura pokvarena.

Naime ja kucam i dok sam otkucao ovo `kucam` on meni prebaci kursor na ovo `naime` i krene tu da kuca.

To je vrlo iritantno.

Ne mogu otkucati normalnu rečenicu.

Imam problema i sa podešavanjima jezika tastature.
Mada mislim da sam taj problem rješio jer sam pobrissao sve jezike i ponovo podesio da mi izlazi srpski latinica, ćirilica i engleski.

Unapred se zahvaljujem na odgovoru.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kumbaj oce to 11.06.2015. 23:17 #596102

broj poruka: 1
he he he i meni se to cesto desavalo na lap topu. poenta je da dok kucas slucajno dlanom dotaknes touch pad i on to ocita kao klik misem negde na textu.ja sam to resio parcetom papira preko njega :)

imarkovic Re: tastatura se čudno ponaša 11.06.2015. 23:25 #596103

broj poruka: 18996
Ja bih rekao da ti je neispravna tastatura na laptopu koji si kupio, takodje i na onom na poslu, i takodje na onom prethodnom laptopu. Na svim laptopovima ti je neispravna tastatura, to je jedino i logicno objasnjenje.

Stvarno kefalo, zar da na 3 razlicita laptopa ne primetis da dodirujes sve vreme touch pad i time pomeras kursor koji ometa kucanje Resenje - dizi dlanove gore, razmakni ih dalje od touchpad-a

Shortcut za shaltanje jezika je levi ALT+SHIFT, vrti dok ti ne naidje koji treba, lakse je nego misem

:: ovo nije prvi put da se dešava ne samo na laptopu koji sam kupio neki dan već se to isto dešava i kod laptopa koji koristim na poslu a i na mom predjašnjem laptopu.
::
:: Dešava se i dok kucam ovu poruku
:: Ne znam da li je tastatura pokvarena
:: Naime ja kucam i dok sam otkucao ovo `kucam` on meni prebaci kursor na ovo `naime` i krene tu da kuca.
:: To je vrlo iritantno.
:: Ne mogu otkucati normalnu rečenicu
:: Imam problema i sa podešavanjima jezika tastature
:: Mada mislim da sam taj problem rješio jer sam pobrissao sve jezike i ponovo podesio da mi izlazi srpski latinica, ćirilica i engleski
:: Unapred se zahvaljujem na odgovoru.
neXus2000 .... 12.06.2015. 00:16 #596108

broj poruka: 3350
Kao sto ti je receno...touchpad.
Desava se da je osetljiv i van podrucja gde se nalazi touchpad.
Nemam pojma kako su to uspeli da urade, ali svaka im cas. Compaq neki modeli i Toshiba Qosmio neki modeli...za sada na kojima sam primetio.

P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO

kefalo81 jeste to je 12.06.2015. 04:58 #596111

broj poruka: 775

dodirujem touchpad.
jbg navikao sam na klasične tastature, samo njih i koristim a laptop mi je nužno zlo tako da ispada ne znam još pravilno da ga koristim.
moram ispravljati navike i dizati ruke ili stviti nešto preko njega ili ga možda skroz isključiti i ubaciti miša.

Hvala svima na pomoći.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs