Bolje nema za te pare, a žuti je kod Emmi-ja, pa ako ti ne smeta boja... Inače, ljudi su korektni i nikada se nije desilo da me nisu ispoštovali, bilo po VPC ili MPC. Firma je iz Niša i nisam se dosta dugo mogao navići da su pošteni. E da, baterija je lošija nego na onim gore prikazanim od Lenova, ali sve ostalo je bolje(ono što ljudi ne znaju jeste da kad nabavljaš Lenovo laptope ide princip platiš 3 dobiješ 5 komada). Od starijih http://www.laptopcentar.rs/ltc/2/-acer/aspire-e1-570g-33214g50mnkk-core-i3-3217u-18ghz-4gb-500gb-geforce-gt-740m-2gb-crni/9899/4 Ima i Toshiba, ali nisam zadovoljan kvalitetom, kao ni kod Acer-a. Ako ti se dopada Acer-ov model, potraži i naa drugim mjestima, jer sigurno ima jeftinije. VP cijena mu je 32 816 din sa PDV-om, pa ima prostora za nižu cijenu.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
U dilemi sam. Sto se tice Asusa imaju jaku reklamu, ali licno sam se uverio da imaju i puno reklamacija, posle par meseci rada problemi sa maticnom plocom, po pravili skoro svi padaju na RTC testu. Ajde dajte mi konkretan predlog tipa: *Ja bih za te pare kupio ovaj model* Pozdrav.
Vecina ljudi trci za specifikacijama (verovatno zbog loseg predznanja kad je optimizacija u pitanju), ja bih ti savetovao da trcis za `kilogramima`. Standard je 2.5kg koji sa adapterom zna da bude i preko 3kg plus torba/ranac +- oprema za servis i ima da se otegnes od nosenja. Osobe obicno kupuju laptop zarad mobilnosti, a ako ce da ti koristi kao desktop onda uzmi sta hoces. Za 24h mobilnost npr. gledaj da ustekas svaki gram. Znacice ti za ledja, ako ni za sta drugo. Sto se modela tice prepustam kolegama, mada ja licno se ne bih mlatio sa intelom... _____________________________ WAR IS PEACE FREEDOM IS SLAVERY IGNORANCE IS STRENGTH
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.