Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
ASUS K555LN - recenzija
STRANA 1 OD 1
jale ASUS K555LN - recenzija 22.05.2015. 19:38 T61325

status: user
broj poruka: 24

Pozdrav ljudi, unapred se izvinjavam, ukoliko neko moj post, tj. ovu temu shvati kao spam.

Evo mene opet sa novom video recenzijom. Ovaj put pričam o jednom jako zanimljivom uredjaju, u pitanju je ASUS K555LN. Ako niste pogledali recenziju ASUS Zenbook UX 305 to možete uraditi putem ovog linka: https://goo.gl/EIf85m
Zanima me kakvi su vaši utisci :)
https://www.youtube.com/watch?v=ZTGrYc-rQUs
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Nije lose - cini mi se da si dobro predstavio uredjaj, naveo sve njegove bitne 22.05.2015. 20:46 #594662

broj poruka: 10997
karakteristike i naglasio ono sto ga razlikuje od njemu slicnih. Nastavi tako.
To bi bio moj utisak o prezentaciji uredjaja. O samom uredjaju nemam nista da kazem (mrzim laptopove/notebookove)...

gilopile .... 23.05.2015. 03:55 #594668

broj poruka: 9459
Skroz dobro odrajena recenzija. Za `normalnog` buduceg korisnika sprave detaljnije i ne treba. Sve je u par minuta receno... Svaka cast deckic!

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs