Ortaku treba nesto ovako,budzet mu je do 20 crvenih max.Gledah sad ima brdo nekih asusa od 15-18k,bukvalno sve isto ni sam ne vidim neku razliku,pa eto da pitam za neka vasa iskustva. Pored obavezne sim kartice,prioritet je sto bolja rezolucija.Ostalo manje-vise.
BUdi malo precizniji, pošto ima tableta koji imaju dobar ekran, ali slabiji hardver. KOji CPU, RAM, koji flash, koji tip baterije itd, a naročito da li mu je bitna brzina punjenja tableta.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Nisam stigao ranije da odgovor bio juce i jutros u nekoj guzvi
20.05.2015. 13:56
status: user broj poruka: 6875
Gledao sam ja pre svega polovni nexus 7 2013.Ima sto je najvaznije 2gb rama,snapdragon na nivou snapdragona 600,ok ekran,sve u svemu sve sto je bitno.
Ali eto dajte jos neki predlog,cisto da mu predlozim,mislim na novo. @operator Covek ce to samo da koristi za net,tako da je realno najvazniji ekran i baterija.
TRaži Lenovo yoga 2 tablet 8 inča 16 GB platinum do 200e na kupujem prodajem- na benchu je 37k. KOd nas imaju varijante i bez Sim kartice !!! Lik je iz Subotice.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.