imam asus memo pad onaj prvi što je izašao. Star dvije godine i 2 mjeseca. Dobro me služio, stvarno moćno izradjen, težak, i danas je kao nov jer je od prvog dana u svojoj futroli. Baterija u svoje vrijeme vrh.
E sad. Upravo je baterija problem. Par dana se prazni rapidno iako je napunim preko noći. Punim je preko njegovog original punjača.
Medjutim, tokom eksplatacije nisam uvjek koristio njegov punjač već nekada se poslužim i sestrinim HTC punjačem.
Svi su USB standard 5V ,medjutim struja nije ista. Asusov punjače ima 2A a HTc ima 1A.
Da li je to možda moglo da mi uništi bateriju. Kontam ne, po mom mišljenju jedina razlika je bila da li bateriju punim brže ili sporije.
nisi unistio batt sa slabijim punjacem , 2 godine je neki plafon za baterju jer se cesto koristi tableta
imas na KP neka radnjica u cantaviru , drim media , tako nesto , imaju baterja za tablete u ponudi , samo prvo moras izvaditi svoju i premeriti dimenzije
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.