Imam gore navedeni laptop koji ispod baterije ima slot za SIM karticu pa me interesuje kako mogu koristiti net sa sim kartice jer kada je ubacim nista se ne desava a koliko vidim svi drajveri su instalirani!? Da li neko ima iskustvo sa ovim ili slucnim laptopom i postoji li neka fora da se aktivira net sa kartice?
Koliko ja znam mobilna konekcija se pravi kao dial up, pod uslovom da postoji 3g modem u lap topu, aj vidi šta sve ima pod network adapters ili modems u device manageru.
Ne mora da znači da je nemaš, proveri u device manageru, ako je nema, možeš još da proveriš u biosu, da nije tamo isključena, a ako je ni tamo nema, onda je stvarno nemaš.
Otvorio sam poklopac odozdo i ima prazno mesto za tu 3g karticu i dva kablica koji su antena kao i za wifi karticu... u device manageru nemogu naci jer nemam HP un2400 EV-DO 3G+Gps karticu. Videcu na KP mozda nadjem karticu, u najgorem slucaju cu uzeti na ebay.de
:: Ne mora da znači da je nemaš, proveri u device manageru, ako je nema, možeš još da proveriš u biosu, da nije tamo isključena, a ako je ni tamo nema, onda je stvarno nemaš :: :: Black Wolf :: :: :: :: :: :: :: :: :: sad tek vidim da mu nedostaje kartic :: :: :: :: http://www.ebay.com/itm/HP-un2400-EV-DO-3G-HSDPA-WWAN-2530p-2730p-6930p-GPS-Unlocked-/17054900425 :: :: :: :: zato ne reaguje kada mu ubacim sim karticu :(
Ne fali nista usb modemu nego kada vec postoji mogucnost zasto ne ugraditi tu kartu kada sa njom dobijam i gps i net sa katrice a moze cini mi se da se koristi i viber...mislim da vredi probati jer nije skupa investicija :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.