Za one koji ne znaju: u pitanju je univerzalni drzac za tablet&mobilni koji se srafom ucvrscuje u prorez cd-a. Nisam uspeo da nadjem, jel neko video negde u BG ili Srbiji da ovo moze da se kupi? Treba mi 1 kom.
gde kupiti u Srbiji auto cd drzac za tablet/mobilni?
13.05.2015. 08:52
status: user broj poruka: 4
Neophodno je da bude tog tipa - da se fiksira u CD prorez (ne staklo, tabla) i da zglobni mehanizam koji drzi tablet/mobilni bude cvrst (ne magneti, lepljive trake i sl.). Kod ovog je zgodno i sto moze sasvim normalno da radi CD ubacen unutra dok je u prorez fiksiran tablet/mobilni. Svi znamo po kakvim putevima vozimo tako da bi mi trebao drzac ovog tipa.
Hm... Pise da je minimalna kolicina za narudzbinu 100 kom, a meni treba komad. Mozda neko ko uvozi gadget-e za tablete i mobilne je zainteresovan, posto rekao bih proizvoda nema na nasem trzistu?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.