Dve opcije, prva licenca je napisana na dnu laptopa. Druga, ubodes stari HDD i ocitas serijski preko nekog programa ili legistra starog windowsa (moze Hirens ovde ja mislim).
Kao što reče codeus, ako nema ispod lap topa u bios-u je, kad ubaciš instalacioni disk lap top će sam očitati serial kad stigneš do tog koraka, barem bi tako trebalo da bude, nisam lično probao. Sad jedino nisam siguran da li moraš oem win da negde nabaviš ili može i retail.
Samo OEM, ali treba da vidi za kojeg proizvođača, pod uslovom da je upisano u BIOS-u. Ako je od HP-a, onda samo njegov OEM instalacioni, jer one univerzalni ne vide kluč u BIOS-u.
Toliki lekovi za sve Windowse on naso da kopa po bunaru za mrtvi OEM... Ako ti treba veza (da ne kazem link rizikujuci bananu) ka kvalitetnoj 8.1 verziji javi privatnom porukom.
Koliko mi je poznato Win8 ako na laptopu instaliras istu verziju OS-a on ce se sam registrovati sa tim s/n iz bios-a...
Znaci ako je Win8 SL onda mora da se instalira Win8 SL ne moze N, N+Bing, Pro, etc...
Citat: `Понекад просто не могу да поверујем да српска власт и `политички крем` који, ево већ деценијама, систематски уништава Свако добро у сопственој земљи, има било какве везе са својим прецима, тим храбрим, поносним, правдољубивим Ср
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.