Na laptopu mi se povrila wifi cartica atheros ar5b93 http://goo.gl/WDMXSh e sad da li ja mogu da ubacim neku drugu kraticu koja odgovara tom modulu obliku tj half-mini.... ?
Ne mozes ako je laptop HP. Onda moras imati karticu sa PN koju prihvata tvoj laptop, a obicno pasuju one od HP laptopova sa istim proizvodjacem procesora. Ne mozes ni u jedan laptop ako je WIFI kartica izvadjena iz Dell laptopa. Iz Della samo u Dell. U Dell moze da ide bilo koja.
U svakom drugom slucaju mozes.
Naravno uzasno je stvar navesti MODEL laptopa :) To je tako tesko a i nadasve beskorisno...
na odgovorima, na srecu nasao sam istu karticu na oglasima... :) Vmarc, vidi stvarno to nisam pomenuo u pitanju je kanadski emashine e440 koji ce cim dobijem karticu na prodaju....
:: na odgovorima, na srecu nasao sam istu karticu na oglasima... : :: Vmarc, vidi stvarno to nisam pomenuo u pitanju je kanadski emashine e440 koji ce cim dobijem karticu na prodaju... :: :: Sve je na nama, da li pobednik ili gubitnik... :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.