Mozda ti je prakticnije resenje neki box, ja imam godinama neki WD TV live i radi za sve pare, ima i lan pa moze da vuce filmove direktno sa mreze odnosno sa desktop racunara koji mi je u sobi. Nov je kostao bas toliko, ne znam sad kakva je situacija sa cenama i modelima.
Kako kazu, bolje da uzmes neki Android Box za tu rabotu. Mozes i Raspberry Pi 2 + XBMC...Malo zeznutije dok se namesti sve, daljinac...ali posle imas odlicnu masinicu za sve zivo...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Nemam pojma koliko vredi i da li ti nesto znaci, ali ja imam da utopim Asus X51R koji nije upaljen bar godinu i po dana, ali radi sve. 50 eura jel` puno? Dobijes i torbu njegovu uz njega...
Ja sam na njemu ranije picio Prince of Persia, gledao sve filmove, i LOTR od 20GB :) Sve je radilo. Mozda bi ga trebalo otvoriti, procistiti, promeniti pastu i bice kao nov.
Ma hocu zenu da otkacim sa kompa kad joj se gleda neki film ili klipovi na Youtube.Stick je ok ali opet moram da joj skinem iskopiram itd. ovako samo otvori neki online bioskop i gleda.
sawitch-dobra cena ali nema HDMI
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
Point of view 200bt stick, ide uz njega tastatura lepa sa touch padom, ima hdmi i usb ulaz da nabodes neki fles, mada mislim da ce ti to retko trebati. Bio mi bas jedan na servisu, apdejtovao sam softver nekom liku koji ga koristi za d3.
Koliko se secam kad sam trazio po netu, oko 6 soma kosta. Pa eto pogledaj.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.