rec je o modelu hp 620, doneo mi drugar iz Finske. Laptop radi uredno, nema grejanja (integrisana grafika).. unutra je sledece: celeron t3000 2gb rama 320 gb hdd-a
drugo je za koliko moze da se proda... Meni je trebalo, ima godinu i po dana tome, skoro, mesec dana da prodam perfektno ocuvan crveni dell n5010 sa i3 procesorom, savrsenom baterijom, savrsenim hardom i jos 6 meseci garancije za 170e. Compaq 615, koji je po performansama slican ovom racunaru, verovatno nize klase, sam pre cca 10 dana, isto posle cekanja od par nedelja, prodao za 100e, a imao savrsenu bateriju... Dell d830, koji je cale ovom racunaru, sa t7500 procesorom, 4gb ddr2, nekom tadasnjom nvidia grafikom i hardom od 320gb, savrsenom baterijom i drugom koja moze da zameni optiku, pre mesec i po, platio sam 120e.
izvini ako sam te uvredio sa `proseravanjem` , u pravu si
:: drugo je za koliko moze da se proda... Meni je trebalo, ima godinu i po dana tome, skoro, mesec dana da prodam perfektno ocuvan crveni dell n5010 sa i3 procesorom, savrsenom baterijom, savrsenim hardom i jos 6 meseci garancije za 170e. Compaq 615, koji je po performansama slican ovom racunaru, verovatno nize klase, sam pre cca 10 dana, isto posle cekanja od par nedelja, prodao za 100e, a imao savrsenu bateriju... Dell d830, koji je cale ovom racunaru, sa t7500 procesorom, 4gb ddr2, nekom tadasnjom nvidia grafikom i hardom od 320gb, savrsenom baterijom i drugom koja moze da zameni optiku, pre mesec i po, platio sam 120e.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.