:: Zbog prirode WoT-a i koriscenja 2 jezgra mora se peca sto jaci procesor, nesto u HQ/MQ rangu i7-ica :: :: asus-n750jk-t4143d kao 17` resenje i :: asus-g550jk-cn268d-rog kao 15` resenje :: :: SAMDSUNG!! :: :: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA :: ::
Najniza cena je 1216 evra.Mozes da vidis dal slucajno mogu ovi od Madjara da nabave nesto slicno ili jos bolje.Moje misljenje je da kad se vec daju tolike pare za gaming lap,da se ide na ROG seriju,prosto u tom cenovnom rangu retko sta ima bolji odnos cena/performanse,a i kvalitet je na vrhunskom nivou,od izrade do veoma dobrog hladjenja.A i ova cena je meni licno iznenadjenje s`obzirom da konkurenciju. Ova recimo GTX 965M ako je optimizacija igre ok i jos malo dok ispeglaju drivere je 15%-20% iz jedne r9 280x sto je odlicno,jbt gtx 670 nivo.....Ali opet za Wot totalno nebitno,ja veci trash od engine-a nisam video uz zivotu,ali eto igrace se valjda jos nesto.
Acer V3-571G-9686 ili nešto slično tome, možeš igrati na max detaljima!
Commodore 64
:: Laptop nije za igre, a ako se laptop kupuje samo zbog jedne igre tek je to bacanje par :: :: Za 1200e mozes da sklopis konfu koja ne da ce da tera wot na max, nego sve igre u naredne 2-3 godine :: :: but that`s none of my business.jp :: ::
Izlazi 9.7 za koji dan,bice bas CPU potreban. Drugo jos malo ce i fizika u WOT. Tesko da ce to tejk tako da ide na lap topu,mozda ali ima da bude kao Tefal tiganj http://valid.canardpc.com/7wegij
Koji god da kupujes lap top a oces na njemu da igras igrice onda samo ti je dovoljno da znas jednu stvar `Bilo koji lap top koji ima graficku DDR5 umesto DDR3` je pobedio u startu i minimum da ima 2 GB graficka to ti je jedini orijentir . Nemoj da se zeznes da uzmes neki lap top sa i7 procesorom a DDR3 grafickom zajebaces se i pre nego sto si krenuo...
Naravno lap topovi sa DDR5 grafickim kartama i jos os 2 GB kostaju cak i vise od 1200 eura ali kada uzmes tako nesto nikada neces pogresiti sto se igrica tice,govorim iz iskustva.
Posto je WOT takakv kakav jeste onda zahteva i procesor minimum neki I5
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.