ne znam sta da radim.. znaci treba mi poslovni lap par komada sa sve legalnim op. sist. i sve to da ne predje 50kdin po komadu (da ne predje 45kdin bi bilo bolje). ne treba mi nista fensi, znaci nikakav render 3d i te fore, samo za rad sa poslovnom dokumentacijom i da moz` da se izadje na net. eventualno cad 2d
Ja sam poručio moj službeni CQ58, izašao je oko 2xk, vidim sad da mu je cena 36k ccc Napiši gde si našao te od 45 i 50k za poslovni laptop, da znam da tamo ne tražim.
:: Pozdrav svima :: :: ne znam sta da radim.. znaci treba mi poslovni lap par komada sa sve legalnim op. sist. i sve to da ne predje 50kdin po komadu (da ne predje 45kdin bi bilo bolje) :: ne treba mi nista fensi, znaci nikakav render 3d i te fore, samo za rad sa poslovnom dokumentacijom i da moz` da se izadje na net. eventualno cad 2 :: :: sta mi preporucujete :: :: Hvala unapred!
Auff, de baš Toshiba.. uzmi bilo koji, samo nemoj Toshiba. Jel ti treba za office, ili šta? Ti baš hoćeš da daš 15k više.. pa kad si zapeo, daj.. Tek sad vidim da imaju veći ekran, možda da uzmeš jeftiniji pa kasnije uzmeš neki monitor..
Koliko se secam u winu lap + OEM w7 home doplata je bila oko 3,5 k dinara.Nisam pratio kolika je cena za 8,1 ali sigurno se secam da za 7-cu nije bila cena punih 4000 dinara.100 evra kosta GGK licenca za 8.1.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
sd sam zvao win, rekose mi cena za 7cu pro je 25kdin, a za 8.1 singlelanguage je 14kdin, kad sam pitao jel to cena za full package ili ggk rekose mi da je to cena za oem.. tako da ono.. otpada
nije da nisam pitao dvaput.. ili su neuki.. za sopstveni posao
eponuda.rs pogledaj tu sta god da uzimas koji god laptop gledaj da ima minimum i3 i 4GB rama sve ostalo da ti bude nebitno veruj mi da ce ti to zatrebati ja sam kupio HP 2009 sa i3 i dana danas mogu da ga koristim za sve i nikada mi nedostaje procesorske snage i rama..
:: sd sam zvao win, rekose mi cena za 7cu pro je 25kdin, a za 8.1 singlelanguage je 14kdin, kad sam pitao jel to cena za full package ili ggk rekose mi da je to cena za oem. :: tako da ono.. otpad :: :: nije da nisam pitao dvaput.. ili su neuki.. za sopstveni posa :: ::
najbitnije mi je da ima legalni op. sistem, tako klijent `oce, e sad posto nigde nema 32bitnog, a taj mi treba za custom program ovde, moram da uzmem 64bitni pa da ga preinstaliram, bedak.
tako da mi treba da ima odma i legalni sistem kako ne bi morao da kupujem posebno i da me oderu..
i jos samo da znam da mogu product key da iskopam iz osmice kad lapove jednom dobijem za desk radi preinstalacije..
Zovi Hellas i pitaj ih da ti preporuče neki lap sa legalnim OS-om najpovoljniji, pa javi. Ja sam dobio besplatno 8.0 sa ovim lapom, koštao je manje od 25k, nebitno što je sada cena 36.. kupljen pre 6 meseci
:: najbitnije mi je da ima legalni op. sistem, tako klijent `oce, e sad posto nigde nema 32bitnog, a taj mi treba za custom program ovde, moram da uzmem 64bitni pa da ga preinstaliram, bedak :: :: tako da mi treba da ima odma i legalni sistem kako ne bi morao da kupujem posebno i da me oderu. :: :: i jos samo da znam da mogu product key da iskopam iz osmice kad lapove jednom dobijem za desk radi preinstalacije. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.