PC Berza Forum : Ver. 2.35
invincible Tablet + usb modem 07.03.2015. 22:28 T60698 status: user broj poruka: 25 Pozdrav, jel zna neko dal` tablet Blueberry NetCat M-20/21 moze da radi sa usb modemom iz telekoma ,vipa ili telenora za prepaid internet. Bio sam danas u sva tri prodajna mesta i kazu da ne mogu njihovi usb modemi da rade sa tabletima :D samo sa PC. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srdjanc ... 07.03.2015. 23:36 #586038 status: user broj poruka: 3106 Zato sto su njihovi softweri kalibrirani samo za windows sisteme. Konkretno mislim na onaj mali programcic sto ocitava protok. Ni jedan od njih tri ne zeli da pravi driver ni za linux. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
micika988 ... 07.03.2015. 23:52 #586039 status: user broj poruka: 2052 treba se valjda igrati s ovim:http://tinyurl.com/bhg8sha `Mods for Wifi-only Tablets - This allows users of Wifi tabs to use their 3G dongles on their tablets, allowing them to have data on the go.` p.s. reklo bi se nestandardna procedura, dal pase za pomenute modeme, mozda ________________________Fiat justitia ruat caelum :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nisavici trebalo bi da moze 08.03.2015. 08:42 #586058 status: user broj poruka: 908 Skoro sam se zezao sa jednim tabletom radi normalno net. Ima u podesavanjima tableta koji mogu 3g modemi negde u podesavanjima mreze ne mogu da se setim Tu se ne instalira nista samo ga tablet prepozna,koristi ga kao svoj modem i ako blinka plavo to je to.meni je radio i na telenorov i na mts-ov. Najbolje pozajmi od nekog modem pa probaj da ne uzimas bezveze,a imas i onu varijantu u vipu mi-fi tako nesto sestra je uzela radi joj super :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DuskoPA Ne znam 08.03.2015. 11:58 #586075 status: user broj poruka: 73 konkretno za taj model, ali na goclever radi vip huawei modem bez problema. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Broj postavljenih tema: 60355 . Broj poslatih odgovora: 647013 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni
- samo za čitanje
- zaključano
- nema novih poruka
- ima novih poruka
- ima novih tema