Ne gledaj nista ispod 17` i obavezno FHD... To neka ti je prvi uslov, tj. ako nije taj uslov zadovoljen zaobidji ga previse je sitno na 15`...
Elem moj sada vec pomalo vremesni i7-3600QM pomalo se muci na Civil 3D 2015 a uskoro treba da izadje nova verzija koja ce vrlo verovatno biti jos zahtevnija...
Tako da tu odpada i5...
Kintom si na granici ali ovaj Nitro 17` izgleda bas dobro...
Citat: `Понекад просто не могу да поверујем да српска власт и `политички крем` који, ево већ деценијама, систематски уништава Свако добро у сопственој земљи, има било какве везе са својим прецима, тим храбрим, поносним, правдољубивим Ср
:: Potreban mi je dobar laptop za rad u arhitektonskim programima 3dmax, revit, autocad, photoshop :: :: Dao bih do 135.000 najviše :: :: Šta mi predlažete ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.