Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
ACER__LAPTOP_MISLJENJE
STRANA 1 OD 1
ivkeccomp ACER__LAPTOP_MISLJENJE 15.10.2007. 22:37 T6035

status: user
broj poruka: 2
NEKO OPSTE MISLJENJE O ACER LAPTOPOVIMA, PRVENSTVENO KVALITET IZRADE KUCISTA-ISKUSTVENO, EVENTUALNO UPOREDNO SA TOSHIBOM - ZNAM DA JE BOLJA (UZETI U OBZIR I CENU).
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dyca re 15.10.2007. 22:41 #30305

broj poruka: 1574
Acer je sada izbacio dosta povoljnih laptopova sa kvalitetnim konfiguracijama..Kvalitet izrade,naravno,zavisi i od cene..Toshiba je naravno kvalitetna,ali to ne znaci da Acer nije..najbolje je da sam vidis model za koj se odlucis pre kupovine..neke prodavnice imaju izlozene modele,pa pogledaj tamo..pozz

ivkeccomp re_re 15.10.2007. 23:11 #30310

broj poruka: 2
Vec sam pogledao oba laptopa za koja sam se zainteresovao, Acer je 17`` (Aspire 7520), dok je Toshiba 15,4`` (a210-11c), cena je vrlo slicna, ostali hardware takodje (procesor, memorija, HDD...), sad je upravo taj kvalitet izrade ono sto me lomi, jer ipak radim sa grafickim programima, znacilo bi mi tih 17``, ali sa druge strane Toshiba? Hvala Dyca, kaO i za sva druga konkretna misljenja.

VMARC Uzmi slobodno 16.10.2007. 02:20 #30332

broj poruka: 9420
Neces se pokajati. Acer je dugo prisutan na trzistu laptopova i sigurno bih ga stavljao u klasu sa tosibom. Klasa iznad FSC, Gericoma, Asusa, a daleko ispred MSIja.

Equinoxe Re: 16.10.2007. 07:28 #30335

broj poruka: 12057

Acer su jako dobri laptopovi, tako da slobodno uzmi taj model (Aspire 7520) sa 17`, a i jedan moj kolega ga ima, i odli.no se pokazao.

@VMARC
Važmo da MSI ima Swarovski kristale. Boli ga uvo! Sad je fancy.

-ShonE- Re 16.10.2007. 09:25 #30346

broj poruka: 3529
Ja imam Acer, doduse 15,4 dijagonale, 5520, i mogu ti reci kad sam ga uzimao, za te pare u tom rangu sa performansama nisam nista mogao naci(dual core x2, 2GB rama, 160GB hdd, 8400M G vga, dvd/rw).
Mogu ti samo reci da sam prezadovoljan njegovim performansama, slobodno pazari Acer.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dgrujic ACER 16.10.2007. 09:52 #30350

broj poruka: 78

I ja uzeh pre neki dan taj 5520G, odlican komp za relativno malu lovu, malo slabiji od moje stone masine... Generalno, zavrsna obrada se popravila na Acerima, nisu dostigli Toshibu, ali je nisu stigli ni po cenama .))))) Ono sto sam ja primetio je da baterija traje malo krace nego na nekim Toshibama, ali, wtf, ne mozes da imas sve... .)))))

Svaka preporuka za novu Acerovu seriju laptopova.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs