Pozdrav svima Imam cudan problem na laptopu, baterija baguje, naime npr, prikaze 76% remaining i vreme 2hmin 50 , a onda na 75% prikaze remainning 3h41min???ima li neko ideju sta ciniti? laptop star 4-5 meseci (lenovo G500 sa odvojenom grafikom uzet u winwin svaka sugestija dobrodosla
Zavisi od trenutnog opterecenja, da li koristi diskretnu ili integrisanu grafiku, koliko flash animacija trenutno obraduje i sl. Ako ti drzi 3-4h konstantnog rada na internetu, onda je sve OK.
Ne znam sta je wear, kako to da proverim? ljudi dal ste me dobro shvatili valjda je logicno kako se smanjuju procenti da se sinhronozovano smanjuje i preostalo vreme trajanja baterije, ovde je obrnuto smanje se procenti, a pokaze neko duze vreme do isteka beterije... Za rad na internetu nzm, ali sam pre neki dan pustio full hd na youtubeu, ravno 2h je izdrzala baterija(naravno prethodno je napunjena na 100%)
Lepo ti je VMARC odgovorio, ja cu probati da ti malo objasniti. Ostalo ti je baterije 76% i trenutno si pustio npr 2-3 youtube, pokrenuo neku igricu i pogledas vreme pise 2h. Ako sve to iskljucis i dalje ce biti 76% ali vreme ce se povecati na npr 3 sata.
Da sumiram procenti su dobri dok remaining time zavisi od trenutnog koriscenja racunara i Win ga u tom trenutku kad pogledas izracuna.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.