Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Dell Venue 8 pro 3000 series
STRANA 1 OD 1
djuroue1 Dell Venue 8 pro 3000 series 14.01.2015. 17:54 T60146

status: user
broj poruka: 1156
Poz ljudi,
sta mislite o ovom tabletu?
Ima windows 8.1 znaci ne windows RT .)))

Trenutno je na dell sajtu popust 70e tako da je tablet samo 99e plus troskovi slanja 29e ali i dalje mi se cini jako povoljno.

http://www.dell.com/de/p/dell-venue-8-pro-3845-tablet/pd?ref=PD_OC

Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vuk125 Re: Dell Venue 8 pro 3000 series 14.01.2015. 21:44 #578542

broj poruka: 2929
Odlican je ako je na njemu win 8,1 a ne RT. To znaci da mogu krekovanik programi nema sta da se razmisljas ako ti treba uzimaj.

:: Poz ljudi
:: sta mislite o ovom tabletu
:: Ima windows 8.1 znaci ne windows RT .))
::
:: Trenutno je na dell sajtu popust 70e tako da je tablet samo 99e plus troskovi slanja 29e ali i dalje mi se cini jako povoljno
:: http://www.dell.com/de/p/dell-venue-8-pro-3845-tablet/pd?ref=PD_O
:: Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno..
vuk125 ..... 14.01.2015. 22:12 #578544

broj poruka: 2929
Mada mi drug kaze p[osto sam mu prosledio linkove da je mozda 1GB rama malo za windows 8.1
Nije mi jasno da li na ovom moze da se pokrenu i desktop win aplikacije ili samo metro aplikacije?

djuroue1 Re: ..... 17.01.2015. 00:31 #578827

Sve aplikacije jer je win 8.1 a ne RT
1gb nije malo jer ipak nema nekog multitaskinga na tabletu to je za net ili neku igricu nema tu otvaranja 10 tabova u Chrome jer ipak je to mali ekran.Za to mi sluzi laptop.
Za ove pare je svakako dzabe.

Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...

:: Mada mi drug kaze p[osto sam mu prosledio linkove da je mozda 1GB rama malo za windows 8.
:: Nije mi jasno da li na ovom moze da se pokrenu i desktop win aplikacije ili samo metro aplikacije
luja-88 Re: 17.01.2015. 12:33 #578882

broj poruka: 1636
Malo je 1GB!
Imam takav sa 2GB RAM-a pa mu je cak i to nekad malo za Office/Internet.

Metro aplikacije lete, ali treba ih platiti... Standardne x86 i ne bas, mada se nije ni moglo mnogo ocekivati od ove tabletice.
djuroue1 Re: Re: 20.01.2015. 17:15 #579245

Moze li da se pusti flash live stream fudbal itd?

:: Malo je 1GB!
:: Imam takav sa 2GB RAM-a pa mu je cak i to nekad malo za Office/Internet
:: Metro aplikacije lete, ali treba ih platiti... Standardne x86 i ne bas, mada se nije ni moglo mnogo ocekivati od ove tabletice.
luja-88 Re: 21.01.2015. 01:11 #579292

broj poruka: 1636
To moze bez problema, kao i PopcornTime, FullHD video preko HDMI. Samo nije pravljen za neki multitasking.
Rekoh `Internet` misleci na pretrazivanje sa vecim brojem tab-ova + jos neki programcic pokrenut, inace je i vise nego ok.

Svakako nemoj ici ispod 2GB ako kupujes Windows tablet!
djuroue1 Re: Re: 21.01.2015. 21:42 #579426

Ok cool onda taj sa 2gb.Hvala.

:: To moze bez problema, kao i PopcornTime, FullHD video preko HDMI. Samo nije pravljen za neki multitasking.
:: Rekoh `Internet` misleci na pretrazivanje sa vecim brojem tab-ova + jos neki programcic pokrenut, inace je i vise nego ok
:: Svakako nemoj ici ispod 2GB ako kupujes Windows tablet!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs