Ili jos bolje ako ima sta iole kvalitetno za manje.Ovo napisah jer ovo nije realno kako je losa ponuda trenutno. Uglavnom sestri treba lap do 50k(super ako moze manje),ono standardno net,film,poneka sitna igra...Mislio sam da ce moci alu,jer je itekako bilo krtenih za taj novac,ali ovo sad je katastrofa.Ili ja nesto propustam.
Ono sto sam ja gledao,prakticno sve je 20% skuplje nego pre neki mesec kad je druga sestra uzimala za isti novac.Jbt 50k dinara lap sa integrusom i ubogim U i3 modelima.Ovo govorim za HP,Asus i (cak)Lenovo. Ae neki vas predlog.
Ali brate,kad se samo setim ja sa 50-52k,kupih jedan sa hd 7670m i i5 3xxx(neki ivy)...Ne tako davno. Ovo ok,ima li nekih drugih predloga za manje oko 40k ?Cisto da je pokazem vise.
Isto Pavilion 17`, sad je oko 43k ja ga uzeo za 35k na nekoj akciji
S`tim da uopste nisam zadovoljan, laptop je tesko mrtvilo. ima neki APU 6010 dc, 4gb rama, 750gb hdd, i mng je spor... cak nije ni za multimediju. Brze radi moj athon 1.7 nego ovo cudo.
:: Onaj beli je onako bas super na oko :: :: Ali brate,kad se samo setim ja sa 50-52k,kupih jedan sa hd 7670m i i5 3xxx(neki ivy)...Ne tako davno :: Ovo ok,ima li nekih drugih predloga za manje oko 40k ?Cisto da je pokazem vise :: :: Plamen:Baci link to sto si sestri uzeo :: :: :: :: Dete Partizana :: :: ::
Taj Dell zaobidji, kvalitet izrade je ocajan i najprostiji sto moze da bude, kao da koristis laptop od pre 10godina, njega smo prvo uzeli pa ga vratili.
Za taj novac Pavilion sa A8 je pun pogodak (a i ima solidnu grafiku), ima za 49k da se nadje, a i mislim da ce vise da joj znaci veca dijagonala za net, filmove nego I5
Ipak ti stariji i3 i i5 procesori trose vise od ovih novijih procesora, tako da autonomija baterije nije prednost kod njih, dok kod ovih intel N, i apu baterija drzi od 4 do 5h zavisno od modela.
Sta ona zna sta je i3,i5,devojka kad sam je pitao jel mora lap,moze li desk?Ona nije znala sta je desktop :)
Ja to malo gledam iz svog ugla,JBT 50 hiljada za neki sa cpuom za ultrabookove(U modeli) koji radi na 1.8ghz......... Videcu jos za sada,onaj HP sa A8 od 51k ili onaj jeftiniji sa pentiumom za 45k i integrusom.
Malo i ja tu cepidlacim,a ona ne zna kad je gladna :)Jbg.
U cemu da pridje? Pa koristice laptop devojka za filmove,muziku,net... U tome tesko da moze da se vidi razlika u performansama izmedju procesora (bar ne ovih danasnjih). A i Fujitsu se nije toliko proslavio u tom entry segmentu laptopova.
Lenovo laptopovi su solidni, cuo sam da ugradjuju kvalitetne komponente.
Ali ipak mislim da tvojoj sestri se nece svideti izgled tog laptopa. Ipak deluje staromodno i izmodelo. Pavilion je medju lepsim laptopovima.
Proveri samo za ovaj HP na akciji da li je grafika R5 slabija ili kao navedeno R7 260, posto mislim da su pogresili, a na sajtu pise da taj model 15` ide za R5, a ona 17` ide sa ovom jacom R7 260.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.