Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Koji tablet uzeti?
STRANA 1 OD 1
gorantd Koji tablet uzeti? 11.12.2014. 14:51 T59837

status: user
broj poruka: 140

Razmisljao sam o Lenovo Miix 2 10.....Koristio bi mi za ubijanje vremena na putu....filmovi, surft, neka jednostavnija igra (nista zahtevno, tipa hearthstone...). Da radi bez nekog kocenja a cena tu do 300e da bude...
Jel imate neki bolji predlog ili je ovo dovoljno dobro?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Sljubura Re 11.12.2014. 15:09 #574572

broj poruka: 123
Uzeo sam iPad Air star mesec dana za 330EUR.
Kad vec planiras da potrosis toliko, tako nesto ti je moja preporuka.
aco Re 11.12.2014. 15:21 #574575

broj poruka: 2788
Pogledaj iPad Mini. Skroz dobra spravica, nije mnogo skupa. Ja sam bacio oko na nju.

metalpirat udjes u prodavnicu i kupis ono sto ti se najvise dopada 11.12.2014. 15:24 #574576

broj poruka: 490
Ako pazaris android gledaj da ima sto vise ram memorije, ako pazaris windows ili Ipad neces pogresiti rade perfektno, posto kod njih se ne gleda koliko memorije imaju to ljudi kupuju da koriste a ne da se zamlacuju ram memorijom i ostalim glupostima.

Druga stvar sta smatras pod tim zahtevim, na tabletu osim 3D igre sve ostalo nije zahtevno. Mozda win tablet ako ima mogucnos da se instalira adobe programi i autodesk. Kucanje teksta, gledanje klipov, citanje novina, kalendar i tako, stvaro je standardno sto mogu svi tableti i telefoni. Iskreno sto se mene tice ako vec dajes tolike pare kupuj original pravih proizvodjaca. Google nexus, Microsoft Surf i Apple Ipad. Android ostaleih proizvodjaca je sve macka u dzaku, da li ce biti update, da li ce raditi kako treba. Ovako kupis cist proizvod sirov sistem pa uzivaj.

Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1

Coa87 re... 11.12.2014. 16:16 #574581

broj poruka: 372
Za te pare mozes kupiti i najbolji tablet, Samsung Galaxy Tab S 8.4
Imas dve verzije sa sim karticom (moze da sluzi kao telefon) i samo WiFi

http://valid.canardpc.com/gseyus
http://gpuz.techpowerup.com/13/10/09/eds.png
http://www.speedtest.net/result/3812088042.png

gorantd ipad... 11.12.2014. 16:25 #574583

broj poruka: 140

Gledao sam ipad mini i cena mu je tu negde ali to su ovi manji modeli 7.9 inca...
Ako vec uzimam tablet za surf, filmove i sl hteo bi bar veci ekran i sto bolju rezoluciju. A veci ipad je skuplji i ne daje mi se nesto vise od 300e...

@metalpirat

I ja bi radije da preskocim android ako je moguce. Sto se tice igara nisam mislio da igram gta 5 na njemu....znaci nesto jednostavno, eto tipa hearthstone, ali da mi takve igre ne koce..
Ove proizvodjace sto si naveo su odlicni, slazem se, ali za nesto veci ekran moras da izdvojis dosta vise para...
veljco galaxy tab 2 10.1 11.12.2014. 16:59 #574587

broj poruka: 84

Da ne bi bio oglas, jer mu ovde nije mesto javi mi se na priv ako te zanima...pozz

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs