Kupio sam laptop Toshiba Satellite P200-16v i zanimaju me dve stvari: 1. uz njega se dobija Windows Vista, koja mi jos uvek ne treba,i cini mi se da sam dobio neki `recovery` disk koji izgleda sluzi da povrati system kada nesto zabrljam sa tim sto brise sve sa harda,tako pise u opisu cd-a na kesici, a ne pravu instalaciju Viste koju bih kasnije opet mogao da instaliram. 2. Iz razloga sto mi Vista jos uvek definitivno ne treba hocu da se prebacim na XP i zanima me gde mogu da skinem drajvere za njega. mkukic
Nisam nasao odgovor ni na jedno pitanje na njihovom sajtu. Hajde ako neko ima ovaj ili slicni laptop neka kaze kako se snasao jer mi u ponedeljak krecu predavanja, a tamo nemam internet, pa da mogu sve da resim do tada. mkukic
Formatiraj hard na dve particije prilikom prve instalacije i sve važne fajlove čuvaj na D disku. Kad ti posle toga krepa Vista (a hoće, nego šta) ti uzmi taj disk i slobodno briši sve na C disku. Ne postoji sistem koji briše CEO disk, već samo particiju na koju treba da se instalira...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
Nadam se da je tako jer pise: If you use the Product Recovery you will lose all the data on the hard disks. Unplug anu mass storage devices (e.g. usb drives or sd flash cards) since data on these could be erased. Posle toga ide opis procedure kao drzis f12 dok ukljucujes komp i prati uputstva. Ne znam zasto lepo nisu stavili instalacioni disk viste i da mogu normalo da formatiram hard i ponovo instaliram vistu, kada mi bude trebala, ko zna sta ovo cudo radi. mkukic
je imala i moja stranka. Nisu mu dali cd sa drajverima za xp. Problem je rešio tako što je prodavcima skako po glavi da mu obezbede drajvere. Savetujem ti da uradiš isto jer su bili obavezni da ti KAŽU da drajvere za xp NEÃEŠ dobiti
Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.