Povezao sam monitor i sa hdmi i sa dvi izlazom(lap top ima oba)Monitor uopšte ne reaguje,kao i da nisam. Predpostavljao sam da je grafička,ali sam se nadao ja je flat :(
Koliko košta zamena i preporuka ko bi mogao to da uradi?
Mogu slobodno i kolege da se jave (da ih sad ne nebrajam)
Od 50€ pa naviše, zavisi od cene čipa, u svako slučaju neisplativo. Predlažem ti da to lepo fotkaš, okačiš na Limundo i zalivadiš ga lepo. Sajt je pun idiota koji plaćaju crknute lap topove malo ispod cene ispravnih.
:: :: Povezao sam monitor i sa hdmi i sa dvi izlazom(lap top ima oba)Monitor uopšte ne reaguje,kao i da nisam :: Predpostavljao sam da je grafička,ali sam se nadao ja je flat : :: :: Koliko košta zamena i preporuka ko bi mogao to da uradi :: :: Mogu slobodno i kolege da se jave (da ih sad ne nebrajam :: ::
Ma burazer ima 50 god i to mu je prvi komp.Nikakve igre nije igrao,niti ga to ni zanima.Ubedili su ga prijatelji da je to super računar za 13000 din koliko ga je i platio.
Ovaj problem se pojavio 4-5 dana posle kupovine.Ja sam ga savetovao da vrati i da mu vrate novac nazad.Lik koji mu je prodao lap, naplatio je 1000 din za `popravku` i radio je 15-20 dana ok, i sad opet isti problem...
Obrazložio sam mu problem,mogućnost kako može da se popravi i savet koji su mi dali VMARC i Stripy (oglasi).
Na moj savet,uzeće nov računar s garancijom,a ovaj ide na oglase...
Koliko može da se dobeje za njega u ovakvom stanju?
:: :: Ma burazer ima 50 god i to mu je prvi komp.Nikakve igre nije igrao,niti ga to ni zanima.Ubedili su ga prijatelji da je to super računar za 13000 din koliko ga je i platio :: :: Ovaj problem se pojavio 4-5 dana posle kupovine.Ja sam ga savetovao da vrati i da mu vrate novac nazad.Lik koji mu je prodao lap, naplatio je 1000 din za `popravku` i radio je 15-20 dana ok, i sad opet isti problem.. :: :: Obrazložio sam mu problem,mogućnost kako može da se popravi i savet koji su mi dali VMARC i Stripy (oglasi) :: :: Na moj savet,uzeće nov računar s garancijom,a ovaj ide na oglase.. :: :: Koliko može da se dobeje za njega u ovakvom stanju :: :: ::
pa jbte stvarno kao da ste deca a ne ljudi od 50 god. Ok na primer ne razumes se u materiju i sve ok ..al koja je logika da em platis popravku em zadrzis to djubre koje je riknulo posle 4 dana ? Vratis mu lepo momentalno a ne jos placas 1000 din za popravku. haos
:: pa jbte stvarno kao da ste deca a ne ljudi od 50 god. Ok na primer ne razumes se u materiju i sve ok ..al koja je logika da em platis popravku em zadrzis to djubre koje je riknulo posle 4 dana ? Vratis mu lepo momentalno a ne jos placas 1000 din za popravku. haos::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.