Dok je bio na pocetnom 4.2.2 skinuo mi je neki glupi update i pri paljenju pored logoa `ÄCER explore beyond limits` pri dnu je poceo da ispisuje `powerd by android` i od onda sam uspevao samo da ga upalim sa power+volume pa reboot system now ali i tada ume da kresira SIMEJI i zamrzne tablu,da bi upalio/ugasio gps moram da ga ugasim na slobodne wifi mreze nece da dobije ip adresu... rekoh procice kada dodje kitket ali qr*c isto stanje samo sada nece ni ovako da se ukljuci,isao na factory reset isto probam na demo upali se tek iz 3. puta ali stoji demo probam reboot system now opet demo ... Gde bi mogao da nadjem rom i da ga ubacim sa kartice i da li bi resilo ovaj problem?
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51090040 ,ali probaj prvo, kad ga upališ, ostavi ga neko vreme, ako već nisi, da promulja šta ima. možda se i restartuje sam, nekoliko puta, dok se sistem ne podigne normalno. i ja imam to govance, imo sami b1-710, i mali 710 je bio daleko stabilniji. 830 mi sad radi, al nekako nisam zadovljan. paraleno koristim tl huawei G700, i hawajac je za ovog acera svemirska tehnologija.
edit: eh da, ako probaš, javi šta si dobio, jer i mene moj povremeno nervira, računam, možda je bolje da ga prvo preflešujem, pa tek onda da ga tresnem o beton
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
Pisao sam i ACER podrsci pa cekam ishod nakon24h , Meni je sasvim lepo radila 2 meseca dok nisam slucajno stavio taj update od 500-tinjak Mb.Nervira me sto ne mogu da koristim free WiFi mreze po gradu
:: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51090040 ,ali probaj prvo, kad ga upališ, ostavi ga neko vreme, ako već nisi, da promulja šta ima. možda se i restartuje sam, nekoliko puta, dok se sistem ne podigne normalno. i ja imam to govance, imo sami b1-710, i mali 710 je bio daleko stabilniji. 830 mi sad radi, al nekako nisam zadovljan. paraleno koristim tl huawei G700, i hawajac je za ovog acera svemirska tehnologija :: :: edit: eh da, ako probaš, javi šta si dobio, jer i mene moj povremeno nervira, računam, možda je bolje da ga prvo preflešujem, pa tek onda da ga tresnem o beto :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X- :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.