Doneo mi rodajklaptop acer 5680 da mu instaliram windows 7 medjutim ne postoje drajveri za win 7 vec samo za xp i za vistu,instalirah drajvere za vistru ali mucak kamera kad udjes u skipe slika naopako rotirano za 180 stepeni a zvuk uopste ne radi preko zvucnika vec samo preko slusalica pomagajte!!!
sistem i stavio vistu i sad kamera radi ali zvuk je i dalje problem radi preko slusalica alli sami zvucnici na laptopu ni da beknu kako proveriti njih?
Isti problem sam imao sa asus laptopom, i onda sa sajta proizvodjaca koji ima 11 razlicitih drivera za kameru, isprobavao jedan po jedan dok nije dao normalu sliku. Najcrnje je to sto je pre toga bio na reklamaciji jer mu je crko hard i imao neku liniju na displeju, pa kad sam ga ponovo instalirao on obrne sliku, a pre toga sve radilo ok, jos sam isao u kimtec da im reklamiram da su mi okrenuli kameru kada su menjali displej pa lose sklopili....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.