Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Drajveri za laptop-nocna mora!!!
STRANA 1 OD 1
iraklije Drajveri za laptop-nocna mora!!! 09.11.2014. 00:52 T59502

status: user
broj poruka: 227

Doneo mi rodajklaptop acer 5680 da mu instaliram windows 7 medjutim ne postoje drajveri za win 7 vec samo za xp i za vistu,instalirah drajvere za vistru ali mucak kamera kad udjes u skipe slika naopako rotirano za 180 stepeni a zvuk uopste ne radi preko zvucnika vec samo preko slusalica pomagajte!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
blackwolf - - - 09.11.2014. 01:49 #570431

broj poruka: 1504
Taj problem sa kamerom sam imao, nađi starije/novije drajvere preko hw id-a, probaj isto za zvučnike

Black Wolf

gatekeeper re 09.11.2014. 06:36 #570438

broj poruka: 510
Za kameru: Ako kamera ima svoje opcije pogledaj mozda nesto treba da se check-ra naprimer options - video Capture
`Vertical Flip`
ili mozes ovaj fix da uradis http://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/why-is-my-video-image-of-myself-upside-down/td-p/250680
iraklije oborio 09.11.2014. 07:18 #570439

broj poruka: 227
sistem i stavio vistu i sad kamera radi ali zvuk je i dalje problem radi preko slusalica alli sami zvucnici na laptopu ni da beknu kako proveriti njih?

obradmi .... 09.11.2014. 07:34 #570440

broj poruka: 7720
bolji ti je XP od Viste.

sojkic obrnuta slika 09.11.2014. 09:16 #570442

broj poruka: 216
Isti problem sam imao sa asus laptopom, i onda sa sajta proizvodjaca koji ima 11 razlicitih drivera za kameru, isprobavao jedan po jedan dok nije dao normalu sliku. Najcrnje je to sto je pre toga bio na reklamaciji jer mu je crko hard i imao neku liniju na displeju, pa kad sam ga ponovo instalirao on obrne sliku, a pre toga sve radilo ok, jos sam isao u kimtec da im reklamiram da su mi okrenuli kameru kada su menjali displej pa lose sklopili....

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs