Uzeo sam ovaj laptop ali imam problem sa wifi adapterom.
Dakle na oficijalnom sajtu stoji drajver za `broadcom` wireless adapter za win8.1, probao sam njega na win8.1 i nije radio.
Takodje sada na win7 sam probao broadcom drajver i nece... Jedino je radio sledeci:
Realtek RTL8723BE/RTL8188EE 802.11b/g/n Wireless LAN Drivers 2012.13.402.2014 2 May 2014 koji je skinut za model HP ProBook 455 G2, posto na HP forumu su taj preporucili za win7, kao i ostale drajvere.
E sad imam problem sto uopste ne meri lepo signal, svi imaju po 3,4 crtice (-72db do -60db), i veza je nestabilna.
U cemu je problem, koji drajver da skinem, i da li uopste ovaj laptop ima broadcom ili realtek wifi adapter? Na internetu nema informacija za konkretan model, vec za slicne.
veoma prosto , pogledas u device menadzeru koji je vid i pid wifi karte i na osnovu toga skines drajvere
kod svih lapica antene se nalaze u gornjem levom i desnom uglu ekrana , iza lcd-a , te stoga jacina signala zavisi od polozaja laptopa u odnosu na izvor signala
drugim recima setaj taj lap dok nedobijes pun signal , ukoliko ti se to nesvidja ubodi usb stick sa omni antenom , onda nemoras da setas lap jer omni hvata signal iz svih pravaca.
Pogledacu taj vid i pid, nadam se da cu naci odgovaraje drajvere, posto ovako nisam uspeo.
Ali bukvalno sve signale meri za -60db do -70db, iako neki signali su oko -90db/-80db.
:: :: veoma prosto , pogledas u device menadzeru koji je vid i pid wifi karte i na osnovu toga skines drajver :: :: kod svih lapica antene se nalaze u gornjem levom i desnom uglu ekrana , iza lcd-a , te stoga jacina signala zavisi od polozaja laptopa u odnosu na izvor signala :: :: drugim recima setaj taj lap dok nedobijes pun signal , ukoliko ti se to nesvidja ubodi usb stick sa omni antenom , onda nemoras da setas lap jer omni hvata signal iz svih pravaca :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.