gde su preporuceni drajveri. Skinem ja sve, i od toga radi samo AMD chipset... Wifi nece nikako ovaj Broadcom koji ima moj model, vec sam instalirao Realtek i ona `kao` radi, samo sto uopste ne meri lepo jacinu signala, za sve pokazuje 3-4 crtice, i ako nema ni 1. Lan nece nikako. Takodje nigde ne mogu da nadjem koji informaciju koji chip ima wifi, a ovde na oficijalnom sajtu stoji drajver za broadcom wifi
Sto se tice grafike, instalirao sam AMD ati catalys, medjutim win ne moze da oceni grafiku, i kad idem desni klik `screen resolution` pise 1.Generice PnP monitor on standard VGA graphics adapter, a `advance` pise adapter type: ` standard vga` i information: chip type: amd atombios, DAC type : 8bit, total avaliable memory: 16MB... Zar ne bi trebalo da bise ATi radeon R2 ? Po ovome mislim da nije dobar drajver. Kad hocu da udjem u amd ati catalys control panel baca: `must instali net.framewor v4.0`
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.