Laptop se nenormalno greje u gornjem levom uglu i prilikom instalacije OS se restartuje. Kupljen je nov pre 8-9 meseci. Od ranije prilikom igranja ne preterano zahtevnih igara se restartuje. Molim za pomoc.
Mirise na pregrevanje. Gornji levi ugao je obicno mesto gde zivi hladnjenje laptopa a obzirom da je on thin fenseraj ako se dobro secam, hladnjenje bas i nije najsrecnije reseno pa ako se i malko zaprlja... ups!... A moze da bude da je resio za se vrati malo u servis na reklamaciju...
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
imas cebe prasine na rebrima hladnjaka, to se druze zove ne odrzavanje cistoce laptopa i ukoliko lap crkne zbog tvojih dlaka iz nosa je OPRAVDAN razlog za GUBITAK garancije
kao da nisi sipao vodu u hladnjak na autu ili jos gore nisi sipao ulje u menjac i onda trazig garanciju .. satro kao proizvodjac je kriv
asus se po pravili jako lako cisti, skines poklopac od dole i imas lak pristup ventilatoru i rebrima hladnjaka, za razliku od dell-a i hp-a gde moras rastaviti kompletan lap i izvaditi plocu napolje da bi obavio ciscenje.
Cekaj bre druze, polako kakve dlake iz nosa kakvi bakraci. Ti me na jedan dva `naduva` i osudi. Za pocetak, laptop uopste nije moj nego mog kolege koji se nista ne razume u `rebra hladnjaka i kako se ista ciste`. Ja taj laptop nisam ni video jer se isti nalazi 150 Km daleko. Kolega me pitao, sta moze da bude i ja sam mu kao sto ste i vi meni odgovorio da moze da bude prasina-necistoce. Da li je on po tom pitanju nesto radio ili nije, ja u ovom trenutku ne znam. Osim toga pogledaj jos jednom moj prvi post i pitanje i videces da nigde nisam pomenuo rec `reklamacija`.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.