Sestre su isčupale taster iz tastature, koji je ostao blokiran i laptop sada ne može da se upali. Nosio u servis jer je pod garanciom i zbog fizičkog oštećenja mi ne prihvataju garanciju i traže 5000 da mi zamene, uz čekanje od minimum 20 dana.
Naravno da im neću platiti to, već ću sam uraditi. Da li ima negde kod nas da se uzme povoljno tastatura ili mi je jedina opcija eBay? Nađoh za 15funti + poštarina, ne verujem da će izaći više od 3500?
Pusti te ludake... i sta 15 GBP kad ima i za manje od 15$ sa besplatnom dostavom : http://goo.gl/LhbNF2
Jeste da ces cekati mesec dana al` zato dobijas novo. codeus ti je vec dao predlog sta ciniti u medjuvremenu.
edit: I da, takodje se slazem da ni polovnim nista ne fali pa ako nadjes na oglasima neku za male pare, mozda to bude bolje resenje nego cekanje nove (zavisi koliko je frka).
Odneo sam im na servis jer je hdd crko. To su zamenili i posle toga je radio ok i odjednom počelo da pišti. Sestre su isčupale taster i kapiram da im je to izgovor što neće da zamene tastaturu.
U servisu kažu da su probali bez tastature i da radi normalno. U ponedeljak idem po laptop pa ću probati bez tastature da vidim da li radi...
TOtalno sam zaboravio da pogledam na AliExpressu, hvala. A probaću sa USB tastaturom da vidim da li će da radi, pa ako radi neka im bude tako.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.