Takodje ovaj HP mi se svideo zbog odvojene grafike 8570m, i 750GB hdd-a. Kako se pokazao ovaj procesor AMD Dual-Core E1-2100 APU (1GHz, 1MB cache)? Deluje mi isuvise slabo.
Nigde ne mogu da vidim poredjenja izmedju ovih Pentium N, Celeron U, Pentium U i APU procesora. Ima samo passmark ali koliko vidim on daje cak i vise poena nekim slabijim procesorima.
:: Hahahahahahahahahahahah :: :: :: :: Bezi od i3 dual cora kao djavo od krsta. Lose se pokazao pa ti zbog toga kazem :: :: :: :: :: Da se ja pitam, uzeo bih ovaj bez dileme :: :: :: :: :: :: http://www.cbt.rs/laptopovi/dell_notebook_dell_inspiron_14_3420_not05155-1764 :: :: :: :: :: :: Jeste 14`, ali je kvalitetniji od svih gore navedenih.
Budzet je do 33 000din, i naravno da bude u prodavnici gde je moguca kupovina na cekove.
vladats: Dobio sam odgovore tipa da ne ucimam Pentium N, Celeron N, apu procesore... a koji drugi procesori se stavljaju u laptopove do 35 000din?
Takodje sam video da je najbolja kupovina celeron 1005M (bar po jacini) ali njega nalazim samo u Lenovo laptopove, koji su po dizajnu bas losi i prosti.
Ako tvojoj sestri treba lap top za osnovne stvari a vidim iz prvog posta da je to,uzmi celeron kvad core sa 4 gb rama i integrisanom intel grafickom.Mnogo ljudi zaboravlja jednu stvar a to je autonomija lap top uredjaja.Taj intel trosi 7w struje tako da je super stedljiv.Ne mozes dobiti vrhunski uredjaj kojim ces igrati igre za taj novac.Mozes jos xxxx tema da postavis neces dobiti odgovor.
Kategorije korisnika lap top uredjaja :
1. Osnovna kategorija u koju spada tvoja sestra gde je imperativ stedljivost i duzi rad. 2. Biznis kategorija u kojoj je imperativ pouzdan brz procesor sa nezavisnom grafickom kartom zbog cad ili drugih grafickih programa. 3. Muzicka ili video obrada DJ-evi itd. Apple i tacka.
P.S.
Asusu dajem prednost pri kupovini iz vise razloga.
Nije možda lepotan, ali je kvalitetne izrade i vrlo kvalitetne tastature.
Inače u CBT-u ima još jedan Dell kao što sam preporučio gore, samo ima Intel Pentium B960 koji je po brzini jako blizu i3 procesoru i ima 2GB rama i 500GB hard disk za cenu od nekih 32-33.000 dinara. Nema ga na sajtu, ali ga imaju u radnji u Ustaničkoj, video sam pre par dana.
:: Budzet je do 33 000din, i naravno da bude u prodavnici gde je moguca kupovina na cekove :: :: vladats: Dobio sam odgovore tipa da ne ucimam Pentium N, Celeron N, apu procesore... a koji drugi procesori se stavljaju u laptopove do 35 000din :: :: Takodje sam video da je najbolja kupovina celeron 1005M (bar po jacini) ali njega nalazim samo u Lenovo laptopove, koji su po dizajnu bas losi i prosti :: :: ::
Sta fali Pentiumu N quad coru. Brzi je od tog celerona.
:: Budzet je do 33 000din, i naravno da bude u prodavnici gde je moguca kupovina na cekove :: :: vladats: Dobio sam odgovore tipa da ne ucimam Pentium N, Celeron N, apu procesore... a koji drugi procesori se stavljaju u laptopove do 35 000din :: :: Takodje sam video da je najbolja kupovina celeron 1005M (bar po jacini) ali njega nalazim samo u Lenovo laptopove, koji su po dizajnu bas losi i prosti :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.