Bratu deca slomila ekran na pomenutom laptopu pa me zamolio da vidim gde ima da se zameni i po kojoj ceni. Ako neko zna neka javi ovde. Uštedeo bi mi mnogo vremena pošto nisam trenutno u mogućnosti da mu tražim panel. Hvala puno!
@VMARC Hvala na trudu drugar. Našao mi je kolega darkodar za istu cenu i još u mom gradu. Idealno. Tnx anyway...
@Dexter013 Kao što vidiš cena novog panela sa ugradnjom je 75€, što sigurno nije polovina cene ovog `krša`. Druga stvar, neko možda nema novaca da kupuje nov laptop tako da mu se i ova varijanta isplati.
@darkodar Hvala majstore, ubo si u centar! Lik je iz mog mesta a i cena je ista kao što je našao kolega VMARC. TNX!!! A pusti Dextera, vidiš da ti nije ni odgovorio... :)
Daleko je to bre od krsa. Sasvim pristojan laptop. Da vidis Dexteru na cemu ljudi rade, pao bi u nesvest, ali im ipak odradjuje posao. Ne sluzi laptop samo za igranje...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.