Tesla H7 tablet? (ili je testirao isti) Potrebno mi je da uporedim par stvari oko skype-a i da vidim da li se problemi koji se javljaju desavaju na svim ili samo na ovom konkretnom uredjaju..
Izvini za off, jel bi mogao kratko utiske da ostaviš, koji su problemi i to...planiram da ga kupim hteo sam prvo TT785 ali kažu ljudi da gps ne radi dobro do rešenja problema....hvala GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Tesla H7 tablet? (ili je testirao isti :: Potrebno mi je da uporedim par stvari oko skype-a i da vidim da li se problemi koji se javljaju desavaju na svim ili samo na ovom konkretnom uredjaju. :: :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D1
1. kada se prikljuce slusalice mikrofon prestaje da radi (kod skajpa i vibera, probano sa 7 razlicitih slusalica) 2. razgovor na skajpu se prekida ukoliko se otvori npr. market ili neka druga aplikacija, i ponekad kada se startuje pretrazivac 3. zvucnik je dosta slab prilikom poziva 4. kada se ukljuci bluetooth cuje se puckanje kod pozvane osobe, nesto slicno zvuku pulsnog biranja telefona, u razmacima od po par sekundi, sto onemogucuje razgovor 5. nema opcije da se deo podataka aplikacija prebaci na sd karticu (iako je 4.2 android) ... ovaj tablet sam poredio sa mojim Asus HD7 173X kod koga nema ovih anomalija inace, mikrofon funkcionise kod glasovne google pretrage i kada su slusalice prikljucene... Igrice nisam nesto testirao, ali mi se cini da bolje rade nego kod asus-a Ekran je sasvim ok u kucnim uslovima (napolju nisam probao), trajanje baterije dosta slabije od asus-a (a i cini mi se da se vise greje)...
Kad ste videli nesto dobro od tog uvoznika? Jeste jeftino, ali je verovatno jos jeftinije u kini. Dodato par aplikacija i to je kao sad nesto mnogo dobro... Batalite reklamu. Oni uvek puno uloze u nju kako bi prodali djubre...
Ja sam ga razmatrao devojci za poklon ali sam odustao, nisam imao poverenja, sebi bi ga mozda uzeo ali za poklon pa da se ispostavi da ima raznorazne kineske bubice to nisam mogao da rizikujem, na kraju sam joj uzeo LG V400 i moj utisak je da je tablet vrhunski za te pare (12500).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.