Izgleda da sam nesto izebao na Laptopu Asus X550V. Naime nalazim se na terenu i u podrucju gde wireless internet pokrivenost jako slaba. Nekada je ima pa moze da se odigra i koja partija WoT-a a nekada ne. Pokusavajuci da udjem u igru doslo je do tz zaglupljivanja laptopa. Znate ono kada beskonacno vrti da bi usao u neku aplikaciju, program igru isl. Ja sam ga forsirano iskljucio na power dugme nekoliko puta. U jednom trenutku je prekinuo da pokusava da digne OS i sada mi samo izbacuje Reboot and selected proper Boot device or inserted Boot Media in selected Boot device and press a key. Rekao bih da ne vidi HDD. Ulayio sam u BIOS i tamo je cini mi se sve u redu. Pomagajte, ako boga znate.
Jel vidi HDD? Ako ga vidi, onda je OS otisao, i treba ti ili reinstall, ili system repair disk.
Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Evo
:: Izgleda da sam nesto izebao na Laptopu Asus X550V. Naime nalazim se na terenu i u podrucju gde wireless internet pokrivenost jako slaba. Nekada je ima pa moze da se odigra i koja partija WoT-a a nekada ne. Pokusavajuci da udjem u igru doslo je do tz zaglupljivanja laptopa. Znate ono kada beskonacno vrti da bi usao u neku aplikaciju, program igru isl. Ja sam ga forsirano iskljucio na power dugme nekoliko puta. U jednom trenutku je prekinuo da pokusava da digne OS i sada mi samo izbacuje Reboot and selected proper Boot device or inserted Boot Media in selected Boot device and press a key. Rekao bih da ne vidi HDD. Ulayio sam u BIOS i tamo je cini mi se sve u redu. Pomagajte, ako boga znate. ::
Dobra vest je ako vidi hdd u biosu nije HW problem (valjda). Losa vest je da nema WoT-a za tebe dok ne reinstaliras Win. Safe mode mozda? Cudno je da je odjednom tako ufasovao.
HW = hardware Ali posto se moj post direktno kosi sa @codeus , bice da je HW ipak odnosno hard disk. Ja sam bubnuo sto mi prvo palo na pamet, a @cds je kanda iskusniji u ovom polju. Sorry :< wat
:: Do mojega. Ovde gde sam trenutno nemam mogucnosti da instaliram OS :: :: banoza druze sta je HW problem :: :: codeus sta ti je MBR a sta uzrok BB :: :: :: :: ::
da ti se nije prebacio u Sata podesavanjima na IDE umesto u AHCI, meni se jednom desilo isto na Asusu K52. Isto tako, skini bateriju i skini ga sa punjaca na par minuta pa sve vrati i probaj ponovo.
@IceCream I to sam proverio (prvo) i HDD se nalazi na toj listi.
@ICEsd Ok
Nadam se da cu resiti problem jer sam nekako uspeo da dodjem do nekog PC servisa gde sam ostavio laptop. Ja nisam bio u mogucnosti da uradim bilo sta jer kod sebe nemam OS ni na disku ni na USB flash-u.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.