Budžet je do cijene koštanja ipad mini. Mogu i više obzriom da ne plaćam ja već šefica ali neću da baca pare kad ja mogućnosti ne korstim Imam već asus memo pad 1 i ekstra sam zadovoljan jer nisam zahtjevan korisnik. Baterija mu je mamutska, ostale opcije tipa igrice i ne koritim. Ekran je loš al tad je košao 15k dinara i nije bilo bolje za te pare.
Sad meni treba tablet za emailing, pregledanje pdf dokumenata i eventualno uredjenje word dokumenta. Dijagonala do 8 inča, može i 10 ali ja ne vidim da se nešto kršteno od valjanih brendova može kupiti za 35k dinara. Bitno mi je voema da može futrola da se nabavi, za asus sam kupi prvi dan i to znači baš. Tablet je kao nov.
pa ne bih ipod mini za cifru od 36k koliko sad košta.
02.10.2014. 16:11
status: user broj poruka: 775
Osnovni razlog za taj stav je što je prije 2-3 mjeseca bio na akciji za 29.5k dinara. Da sad košta toliko uzeo bi ga, ovako nekako sam najbliži tab 3 sa 8 inča.
:: Kad je budzet do cijene iPad mini, zasto uopste gledati nesto drugo. :: :: :: :: :: :: acer sa windows-om i košta 28k a ima i futrola za njega :: :: To mi je bitno :: :: :: ::
Re: pa ne bih ipod mini za cifru od 36k koliko sad košta.
02.10.2014. 16:52
status: user broj poruka: 18996
uff, stvarno je najjeftiniji 35.5 din..
:: Osnovni razlog za taj stav je što je prije 2-3 mjeseca bio na akciji za 29.5k dinara. :: Da sad košta toliko uzeo bi ga, ovako nekako sam najbliži tab 3 sa 8 inča :: :: ::
Re: pa ne bih ipod mini za cifru od 36k koliko sad košta.
02.10.2014. 18:33
status: user broj poruka: 9420
Cekaj, jel ti hoces tablet do 29.5 ili do cene iPad mini? Napisao si tablet do cene iPad mini, tako da je imarkovicevo retoricko pitanje sasvim na mestu :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Osnovni razlog za taj stav je što je prije 2-3 mjeseca bio na akciji za 29.5k dinara. :: Da sad košta toliko uzeo bi ga, ovako nekako sam najbliži tab 3 sa 8 inča :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.