Imam problem pri pokretanju tableta marke Allwiner H18, pojavi mi se logo kompanije i tu stane.Vec sam pokusao da napravim hard reset, ali nista se ne desava.Ako neko zna da rijesi ovaj problem bio bi mu zahvalan.
:: Hard reset ili factory defaults si uradio :: ____________________________ :: P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO :: :: Nisam nista uradio a i pojima nemam o tome zato mi treba detaljno objasnjenje
U isto vreme drzi power dugme i volum down (utisavanje zvuka) Ako ne uspe, drzi power dugme i volume up (pojacavanje zvuka)
U sustini, jedno ova dva ce te odvesti u odredjen meni gde ces imati odredjene opcije. Sa volume down i up, setas po meniju, a sa power dugmetom biras, tj. ulazis u izabranu opciju. Nadji factory defaults, udji u njega i opet izaberi opciju restore factory defaults (mislim da se tako zove). Tablet ce odraditi svoje, restartovace se i pusti ga da se ucita. Malo vise vremena ce mu trebati. I to bi trebalo da bude to.
To sto ti je zabagovao, to je neka od aplikacija ucinila, neka koju si skinuo.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.