Sve sam zivo istrazio po netu i nigde ne mogu da nadjem info ima li ovaj ruter podrsku za dlna ili ne. Ideja je da sa dlna servera na laptopu moze da se pusta film na smart tv koji naravno ima dlna...molim vas za pomoc
Moj stari TP LINK TL-WR 340 je omogucavao DLNA konekciju laptop-mob-smart tv bez ikakvih problema. Tako da s te strane mozes da budes potpuno bezbrizan :) S druge strane preporuka je da ides na ruter koji obezbedjuje 300Mb/s, kao recimo TL-WR841N
Znam ja da je 740n 150 Mbps nego ga imam dzabe od sbb, a posto su sada digli brzinu na 60/3 verujem da ce to da radi, samo me mucio ovaj dlna. Veliki mi je spas da ne moram sad da kupujem ruter inace da moram , kupio bih http://goo.gl/ReC2uV
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.