:: Neverovatno, uvek me zadesi jbni shit.. :: :: Trebaju mi drajveri za Acer aspire 5101awlm :: SNID - 6516584311 :: :: Na sajtu, naravo, samo vrti, lo :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo.
Nemam ni flesku kod sebe, znaci klot sam...Covek ima sam CD XP i net...naravno da nema podrske, mater im jebem...jebalo ih 200MB....razbicu coveku lap i posle moram da mu kupi novi, sh
Vadim HDD i spajam na komp + DPS...nema druge
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
DPS sto noviji, to bolji, drasticno smanjuje stres i eliminise ga, na kraju se zadovoljis tako sto pogledas clean listu u device manager-u posao gotov, ustedjeno 2h mlacenja i kopanja po internetu za neki zaguljen lap.. W7, W8, nebitno.
A Driver Genius je crap pored ovog..
:: ok, probavam prvo DPS.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Link sa lekicem ces lako naci, a program se zove DriverPack Solution. Skini onaj v.14.xx od 7.xx GB
:: Sta vam je to DPS,i kako rad :: :: Posto cesto i ja imam problem sa nekim zaguljenim laptopovim :: :: Ako moze link neki,sa lekicem il sta vec bio bih zahvala :: :: Pozdrav :: CPU:Phenom II X4 955 @3. :: MB:Gigabyte 790 XD :: RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@160 :: HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKU :: VGA: ATI RADEON HD 5850 1G :: CASE: CHAMBRO SPIDE :: POWER: 750 CORSAIR TRUE POWE :: : :: ::
Ne kontas. Nije ovo program koji ce ti skidati drajvere sa neta ( izmedju ostalog, moze i to ). On ima svoju bazu drajvera za veliku vecinu hardwera i ne treba ti net da instaliras drajvere za sve zivo za skoro svaki racunar ili laptop, izuzev ovog Acera sto sam postavio temu :D
Ontopic:
Ne uspeh ni sa njim. On uredno nadje g. karticu, ali posle instalacija i restarta i dalje ne radi. Nista, stavih win7, ubacio drajvere za Vistu i sve radi ok. Nije ovo jedini slucaj sa Acerom, imao sam skoro jos jedan koji je dosao sa Vistom i isti slucaj. Nikako nisam uspevao da nateram Xpress da radi na Xp i to ti je.
:: Sad sam bacio pogled i ja na ovaj program i znaci ono, 7.7 GB, za program za skidanje drivera?? :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: :: :: Link sa lekicem ces lako naci, a program se zove DriverPack Solution. Skini onaj v.14.xx od 7.xx G :: :: :: :: :: ::
OK, moja greska, nisam skapirao da ima celu bazu u sebi.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: Ne kontas. Nije ovo program koji ce ti skidati drajvere sa neta ( izmedju ostalog, moze i to ). On ima svoju bazu drajvera za veliku vecinu hardwera i ne treba ti net da instaliras drajvere za sve zivo za skoro svaki racunar ili laptop, izuzev ovog Acera sto sam postavio temu : :: :: Ontopic :: :: Ne uspeh ni sa njim. On uredno nadje g. karticu, ali posle instalacija i restarta i dalje ne radi. Nista, stavih win7, ubacio drajvere za Vistu i sve radi ok. Nije ovo jedini slucaj sa Acerom, imao sam skoro jos jedan koji je dosao sa Vistom i isti slucaj. Nikako nisam uspevao da nateram Xpress da radi na Xp i to ti je :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
:: Ne kontas. Nije ovo program koji ce ti skidati drajvere sa neta ( izmedju ostalog, moze i to ). On ima svoju bazu drajvera za veliku vecinu hardwera i ne treba ti net da instaliras drajvere za sve zivo za skoro svaki racunar ili laptop, izuzev ovog Acera sto sam postavio temu : :: :: Ontopic :: :: Ne uspeh ni sa njim. On uredno nadje g. karticu, ali posle instalacija i restarta i dalje ne radi. Nista, stavih win7, ubacio drajvere za Vistu i sve radi ok. Nije ovo jedini slucaj sa Acerom, imao sam skoro jos jedan koji je dosao sa Vistom i isti slucaj. Nikako nisam uspevao da nateram Xpress da radi na Xp i to ti je :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: Sad sam bacio pogled i ja na ovaj program i znaci ono, 7.7 GB, za program za skidanje drivera?? :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: I Don`t Know What That Means :: :: :: :: :: Link sa lekicem ces lako naci, a program se zove DriverPack Solution. Skini onaj v.14.xx od 7.xx G :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Hvala na predlogu, ali sumnjam da bi i on pomogao. DPS mi uredno nadje xpress grafiku, prodje instalacija, ali posle restarta zuti trouglic na kartici. Cini mi se da je prijavio gresku `device cannot start` ili slicno. Probao sam, veruj mi 10 razlicitih drajvera koje sam nasao za ovu karticu i ni jedan ne radi. Pokusao i sa dva razlicita XP-a od kojih je jedan najnoviji skinut untouched.
Posao je zavrsen, instaliran je win7 i sve radi najnormalnije. Uzece sa jos malo RAM-a i to je to. Samo zbog toga sam hteo da install XP. Lapic se koristi samo za surf i po neki film/crtic...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.