Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Asus n750 boot&bios problem
STRANA 1 OD 1
racingboy Asus n750 boot&bios problem 06.09.2014. 00:52 T58906

status: user
broj poruka: 157
Kupih pre par dana nov laptop,došao je bez sistema. Ubacim dvd sa win8 na njemu, u biosu na boot opcijama stoji 1. Sandisk ssd 2. Machita dvd 3.cd/dvd . Promenim cd/dvd da stoji na prvom mestu,f10,save. Tu se svaka priča zavrsava ,laptop se resetuje potom opet upali ,ali ekran bukvalno mrtav,nikakve znake ne daje. Kompjuter sam vratio i uz reklamaciju danas dobio drugi,ocekujuci da je ovo samo slucajna greska bila,međutim, ponovo ista priča. Nisam vise zeleo da petljam bojeci se da ne izgubim garanciju te ga vratio nazad. Da li neko ima ideju šta moze da bude. Video sam da se i na inostranim forumima dosta o tome piše ali nisam video da je još neko nasao rešenje.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bigbluepro Uzmi pare i... 06.09.2014. 12:57 #562100

broj poruka: 239
bezi od te radnje i tog modela, mozda cak cele serije...
Verovatno los kontigent stigao...
Inace ako je nova serija bolje sacekaj komentare kupaca, jer asus je svojevremeno gasio na svom forumu postove vezane za probleme sa laptopovima...

BTW imam asus fonepad 6 i MB tako da nisam pristrastan...
Laptop imao i nikad vise...

racingboy Re 06.09.2014. 18:34 #562137

broj poruka: 157
Izgleda da ce to biti najpametnija opcija :-) ,ako uopste u prodavnici budu pristali na tako nesto.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs