Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
kupovina laptopa koriscenog ili novog
STRANA 1 OD 1
dados kupovina laptopa koriscenog ili novog 16.08.2014. 21:26 T58739

status: user
broj poruka: 86

mozda bolje da sam postavio post u kupoprodaja od kolega i clanova ali nisam ni sam bio siguran gde postaviti temu, pa ako treba prebacicu je... Inace, kupuje se laptop, pa ako imate nesto na prodaju molim vas samo mi posaljite ponude u Inbox ili na mail ... ima nekoliko zahteva... po mogucnosti da je 17` ali moze i 15.6` ekran.. rezolucija da je full HD 1920x1080 ... procesor da je intel i7 ili i5 haswell .. i5 4200U bi izbegavao ali ako je laptop dobar moze i taj procesor... da ima bar 8Gb ram-a i da grafika nije integrisana... bilo bi super ako je jos pod garancijom.. Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
peterpan ovakav sadržaj 17.08.2014. 00:14 #560165

broj poruka: 786

ide u temu: kupoprodaja od kolege člana
Međutim naslov sugeriše na dilemu da li kupiti novo ili polovno. Za LT dajem uvek glas za novo, a kolege nek se oglase po pitanju ponuda i preporuka :)
drum ... 17.08.2014. 00:28 #560167

broj poruka: 1301

Takvi laptopovi koštaju novi bar 90000 din i retko se nailaze polovni sa garancijom i da je sve u fulu.

Ako ti je baš potrebno sve to što si naveo-traži `mađare` na KP-u ili nove na 12 rata.

dados kupovina laptopa koriscenog ili novog 17.08.2014. 11:13 #560182

broj poruka: 86

postavio sam i tamo pitanje u toj temi pa ako treba ova moze da se brise... @drum hvala za preporuku za madjare .. pogledacu sta oni imaju u ponudi... ako imas nekog za preporuku baci mi samo na mail.. i samo jos jedno pitanje .. ne znam iz kog razloga mi ne stizu obavestenja o novim odgovorima u temi na mail.. jel postoji ta opcija? ne mogu da ja nadjem nigde...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs