Naime uz net sam uzeo acer iconiu a1 830 pa sam stari samsung gt-p1000 resetovao kako bi ga kao poklon prosledio dalje ali kada sam ga resetovao nije isto kao sto je bio. Uzet je od telenora i sada je na verziji 2.2 moze li link ka nekoj naj novijoj verziji za isti.
Generalno koji god update da se odradi na Androidu stvari uvek krenu ka losem...
Jedino Nexus linija Android uredjaja ima adekvatak update ostali su kerin Q...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Taj tablet zvanično ima samo 2.3 Gingerbread update, sve ostalo mora kao custom rom :: :: Nećeš ništa dobiti da ga digneš sa 2.2 na 2.3.. :: :: ::
Sta nije isto? Ako postoji zvanican update trebalo bi da dobijes obavestenje o tome ili u samom androidu ako ti je ukljuceno ili kada ga povezes na komp i upalis prateci software, ako acer to ima...?
:: :: Naime uz net sam uzeo acer iconiu a1 830 pa sam stari samsung gt-p1000 resetovao kako bi ga kao poklon prosledio dalje ali kada sam ga resetovao nije isto kao sto je bio. Uzet je od telenora i sada je na verziji 2.2 moze li link ka nekoj naj novijoj verziji za isti.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.