Gde može da se ovo nabavi pošto u servisu kako kažu menjaju ceo panel i to kako kažu košta 19.000 din a nov uredjaj 25.000 din što je više nego smešno. https://www.youtube.com/watch?v=dS3yRWjpAWs
ebay-u i ja sam imao potrebu doduse za nexus 7 da menjam staklo ali kod nas se ne isplati (mislim da je bilo ista cifra kao kod tebe). Inace nasao sam za njega to cudo sve u kompletu sa alatom za rad za nesto preko 50$ plus je free shiping kod nas. Pogledaj malo mozda i nadjesh za tebe isto povoljno.
i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120L ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N760 TF 2GD5 SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
Znaci jedino tako. Sam da to odradim. Ima našo sam košta 74 dolara. Ne razumem zašto tako to rade. Znaci da ne kontaktiram više ASUS iako su mi rekli da se to menja mada ovi odavde kažu da se ne menja?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.