Hocu da uzmem devojci laptop ili tablet i planiram da dam 40 000 dinara. Kazem devojci jer mi je potreban za zenske stvari znaci filmovi, serije, web i sl. U emiju sam naleteo na asus transformet t100 od 64gb. Da li mi preporucujete njega, neki drugi tablet ili laptop? Hvala na odgovoru..:-)
Procesor: AMD FX-8320 Graficka: MSI GTX 760 TF OC Maticna: Gigabyte GA-970A-UD3 Napajanje: 650W LC Power Silent Giant RAM: DIMM DDR3 8GB 1600MHz Crucial Kuciste:Thermaltake Versa II Black Editionl Hladnjak: Thermaltake NIC F3 Monitor: 21.5` Asus VS229HR LED IPS Tastatura: PS/2 US A4Tech X7 G800MU Mis: A4 Tech XL-750B SSD: Corsait Neutron gtx 120GB HDD: SATA2 7200 500GB Hitachi
Samo izgled i koeficijent fenseraja gledaj, ako je kao i sve druge nece je zanimati ni sta je unutra niti ce primetiti da li ista laguje ukoliko bude lagovalo :D
Lenovo flex 10 sta mislite o njemu? Necu klasican tablet nego nesto slocno flex 10 i T100. E sad ako se nisu pokazali onda bi radije uzeo laptop.. Npr za T100 kazu da je super stvar al ima problem sa otiscima, uglom vidivosti, touchpad-om i kvrcka kad se drzi u ruci, baterija drzi oko 12 sati brz je cak i neke igre mogu da se igraju na njemu, za flex 10 jos nisam citao nista.. za ona dva laptopa jes da su lepa za devojke prvi cu da razmotrim a drugi mi je preskup..:-) Skoro 5 god al povod je rodjendan, zasluzila je..:-)
Procesor: AMD FX-8320 Graficka: MSI GTX 760 TF OC Maticna: Gigabyte GA-970A-UD3 Napajanje: 650W LC Power Silent Giant RAM: DIMM DDR3 8GB 1600MHz Crucial Kuciste:Thermaltake Versa II Black Editionl Hladnjak: Thermaltake NIC F3 Monitor: 21.5` Asus VS229HR LED IPS Tastatura: PS/2 US A4Tech X7 G800MU Mis: A4 Tech XL-750B SSD: Corsait Neutron gtx 120GB HDD: SATA2 7200 500GB Hitachi
Nekad sam i ja bio takav... a sada palim komp samo da bih radio neku multimediju i bacio velike torente na skidanje. Za sve ostalo je Android zakon, bez kočenja, seckanja, komplikacija... Bez ajtjunsa i gluposti tipa kako da pustim titlove, bez džejlbrejkovanja da bi imao mogućnosti koje imaš na robotu, bez registara na vinu, bez usporavanja tokom vremena, bez male rezolucije...
iPad Mini je skracenica za taj tekst sto si napisao. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Necu klasican tablet nego nesto slocno flex 10 i T100. E sad ako se nisu pokazali onda bi radije uzeo laptop.. Npr za T100 kazu da je super stvar al ima problem sa otiscima, uglom vidivosti, touchpad-om i kvrcka kad se drzi u ruci, baterija drzi oko 12 sati brz je cak i neke igre mogu da se igraju na njemu, za flex 10 jos nisam citao nista.. ::
ima i jeftiniji Apple Mini non-retina od tog koji si ti naveo i to za 25%... Tako da je cena tu negde u 20E... jedino sto su karakteristike neuporedive...
E sad posto zivomo u srbistanu ja bih ipak uzeo nexus 7... pre nego apple... ZASTO ?
ZATO STO SU MU MAJMUNI NABILI CENU DA JE PROSTO NEKONKURENTAN !!!
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
a to je nesto sa w8. Imas za oko 30k acer w4. Mislim da mogu da se za slicne pare nadju tableti ostalih proizvidjaca sa `punim` win 8 pa mozes da biras.
Mislim da bi ti za devoku tako nesto bilo pun pogodak.
plus sto na tablet sa w8 mozes da instaliras bluestacks ili nesto slicno i da imas pristup svim aplikacijama i igrama sa androida.
Transformer je odlican izbor za to sto si naumio.
`Za te pare nadam se da je vrlo ozbiljna veza posto vidim da si mlad :D` +1
sasvim lepo radi, surfovanje i lagana office upotreba bez problema.
Kolega ga ima i služi mu i kao tablet i kao laptop, ima jaku desktop mašinu za posao, a ovo mu je za nošenje ili korišćenje iz fotelje/kreveta i zadovoljan je. Jedino je 2GB ram ponekad malo za puni Win 7 (doduše 32bit) i više programa istovremeno, ali ako ne preteruješ sa brojem aktivnih aplikacija, može da prođe.
Preporuka da obavezno uzmeš varijantu sa 64GB flasha, pošto je na onoj sa 32GB jako malo slobodnog (restore partcijia, windows, office... zauzima puno u startu).
Isti model, ~100€ manje. Verovatno je greska posto vidim da 32GB model kosta nesto preko 30.000 RSD, al` zovi-pitaj.
Cene su svakako bezobrazne posto Venue 11 Pro sa Z3770/2GB/64GB u US krece vec od 500$ (~43.000 RSD), a ovde je skoro 65.000 RSD... ali nismo u US, jbg :/
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.