Kad god sam hteo da nadjem drivere to je je bio pakao jer za EMEA to jako lose stoji, nikad ne ide glatko.
Elem, ima li neko link za Windows 7 ili Vista drivere za:
Toshiba Satellite A100-095 PSAARE
?
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Kad sam video temu rekoh daj da vidim kad je taj modeli pusten u prodaju...
Sine daleka 2006-ta... eventualno 2007-ma...
Mislim nemoj da se ljutis ali ti trazis vozace za nesto sto je staro OSAM godina... pa to je bilo na prelazu sa XP na ms Glistu... i pri tome se jos nerviras...
Jednostavno takva je politika manje vise svih proizvodjaca da prekidaju sa podrskom za proizvode nakon tri cetiri godine...
Po meni pravo je cudo da ti taj laptop uopste i radi...
Elem mozda moze da ti pomogne neki od onih programa za skidanje vozaca... ima ih na tone... probas pa ako moze sjajno ako ne sta da se radi... Svojevremeno sam koristio takav program za nalazenje vozaca na nekom racunaru u prethodnoj firmi... racunar je bio neki jos tada ubogi intel sa nedovoljno memorije i uzasnim all in integrisanim govnima na ploci od modema do grafike...
Mada ko sto rece @fandjo80 ovi sa ms gliste bi trebalo da pasuju na sedmicu...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: https://www.toshiba-tro.d :: Imas samo za vistu, samo moras na prvoj stavki da stavis ARCHIVE,pa onda nadjes po model :: :: pozdra ::
:: Hvala :) to je sekcija drivera na koju sam misli :: :: Poz :: :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe :: :: :: https://www.toshiba-tro.d :: :: Imas samo za vistu, samo moras na prvoj stavki da stavis ARCHIVE,pa onda nadjes po model :: :: :: :: pozdra :: ::
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Imas i driver genius, ne znam koji ima vecu baz :: :: :: :: Hvala :) to je sekcija drivera na koju sam misli :: :: :: :: Poz :: :: :: :: :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe :: :: :: :: :: https://www.toshiba-tro.d :: :: :: Imas samo za vistu, samo moras na prvoj stavki da stavis ARCHIVE,pa onda nadjes po model :: :: :: :: :: :: pozdra :: :: ::
:: Imas i driver genius, ne znam koji ima vecu baz :: :: :: :: Hvala :) to je sekcija drivera na koju sam misli :: :: :: :: Poz :: :: :: :: :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe :: :: :: :: :: https://www.toshiba-tro.d :: :: :: Imas samo za vistu, samo moras na prvoj stavki da stavis ARCHIVE,pa onda nadjes po model :: :: :: :: :: :: pozdra :: :: ::
Koristio sam ga do skoro, a onda je poceo da zadaje probleme. Zeza u delu kad treba da ih skine. Stisnem download i on posle 2 minuta izbaci error na vecinu drivera koje hocu da skinem pa moram manuelno. Da li se jos neko susreo sa ovakvim problemom i koje je resenje osim manuelni rad?
Kako mislis manuelno? Desni klik-download manually? Ako to radi, i ako se drajveri skinu, mene iskreno briga sto moram tako.. ali u vecini slucajeva mi ne pronadje sve drajvere, nesto mi je njegova baza malo slaba.. neke drajvere za specificniji hardware nije uspeo da mi pronadje, tako da nije bas da hoce sve zivo da instalira.. neki put kad me mrzi da nadjem drajvere za W7, upalim ga iz ocajanja, ali ne nadje, i onda moram da trazim improvizacijski, za XP nije problem jer uvek moze da se nadje drajver, plus imam bazu od 1.2GB koja podrzava 80% hardware-a sa kojim radim, instalira se drajver odmah.
:: :: E da, taj driver genius. :: :: Koristio sam ga do skoro, a onda je poceo da zadaje probleme. Zeza u delu kad treba da ih skine. Stisnem download i on posle 2 minuta izbaci error na vecinu drivera koje hocu da skinem pa moram manuelno. Da li se jos neko susreo sa ovakvim problemom i koje je resenje osim manuelni rad :: ::
Potpuno isti slucaj kada treba da skinem drajvere sa ofc sajta, a u pitanju neka starija ploca ili laptop.
Zato koristim DPS 2013 i nemam vise tih problema. Do sada mi je svaki iskopao. Podignem OS, instaliram Power ISO, montujem DPS i resim sve drajvere za 15min, ma o kojem se modelu laptopa radilo.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ne, nego mislim on ispise koji driveri fale i stavi ih u download listu. Ali nece da ih downloaduje nego stane na 0% i izbaci rec `error`. Posle ja `Manuelno` moram da prepisem ime paketa drivera i da ga trazim `manuelno` na netu da ga skinem i instaliram.
Provaj ovaj DPS sto je predlozio gile, ako on kaze da radi, znaci da radi:) Meni je ovaj moj .ISO sa bazom za XP ustedeo mnogo vremena i pomogao da instaliram mnogo drajverea, a ima samo 1.2GB (integrated drivers XP), ali ovo cu bas da testiram kada je u pitanju W7.
:: :: Ne, nego mislim on ispise koji driveri fale i stavi ih u download listu. Ali nece da ih downloaduje nego stane na 0% i izbaci rec `error`. Posle ja `Manuelno` moram da prepisem ime paketa drivera i da ga trazim `manuelno` na netu da ga skinem i instaliram :: ::
I ja sam u poslednje vreme imao taj problem. Najverovatnije do same verzije ili je provaljen lek i neda nista sa servera da se svuce. Zato sam batalio i presao na DPS. Moj ima oko 4.3GB i prezadovoljan sam. ima gotovo sve drajvere za Win7 i XP. Naravno, za g. karticu, ukoliko je novija skidam sa sajta proizvodjaca, a sve ostalo prepustam DPS-u.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: :: Ne, nego mislim on ispise koji driveri fale i stavi ih u download listu. Ali nece da ih downloaduje nego stane na 0% i izbaci rec `error`. Posle ja `Manuelno` moram da prepisem ime paketa drivera i da ga trazim `manuelno` na netu da ga skinem i instaliram :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.