Konkretno, treba za poklon uzeti tablet koji moze da sluzi i kao telefon. Budzet je ogranicen, tako da sam nasao samo ovo: vivax-tablet-vivax-tpc-71203g za 12k dinara. Kako se pokazao i da li ima nesto bolje sa slicnom cenom. Znam da je skroman po karakteristikama, ali cena odlucuje u ovom slucaju. __________________________________________ Ja uvek lupam gluposti, nemojte me shvatati ozbiljno.
Ne bih ti preporucio da uzimas tablete od ne toliko poznati proizvodjaca, zato sto su se ocajno pokazali, ne znam za konkretan model.
A jel bash mora da bude i telefon? Ne znam koliko je to neophodno posto i nije bash prakticno. Ako ti treba samo table za taj novac onda ovako nesto:
ASUS MemoPad HD7 ME173X - 120e nov po oglasima
To ti je provereno, a i sigurno ima bolji ekran (sto je najvaznije IPS) nego ti kinezi, a to je najvaznije kod tableta. Takodje je Quad core, tako da je dosta brzi od tog vivax-a
:: Konkretno, treba za poklon uzeti tablet koji moze da sluzi i kao telefon. Budzet je ogranicen, tako da sam nasao samo ovo: vivax-tablet-vivax-tpc-71203g za 12k dinara. Kako se pokazao i da li ima nesto bolje sa slicnom cenom. Znam da je skroman po karakteristikama, ali cena odlucuje u ovom slucaju :: _________________________________________ :: Ja uvek lupam gluposti, nemojte me shvatati ozbiljno.
Da, treba da bude i tablet i telefon u jednom uredjaju, to je zelja onoga kome ide poklon :( __________________________________________ Ja uvek lupam gluposti, nemojte me shvatati ozbiljno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.